Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Muž v bavoráku vybržďoval auto, na řidiče vytáhl plynovou pistoli!

Autor: simao - 
26. září 2014
09:10

Řada řidičů bavoráků dělá poslední dobou problémy. K dalšímu incidentu došlo na Sokolovsku, kde muž (38) za volantem BMW nejprve předjel jiné auto, které následně vybrzdil. Jako by to ale nestačilo, poodjel si, na řidiče vytáhl plynovou pistoli a začal střílet...

Grázl z bavoráku Marek P. po sražení Marušky, čekající na pražském Smíchově na autobus, stále čeká ve vazbě na to, co s ním bude dál. Další gauneři se však po českých silnicích prohání nadále.

Je to patrně i případ řidiče, který vzal "spravedlnost" do svých rukou ve Svatavě na Sokolovsku. Dostal se tam totiž do konfliktu s dalším řidičem, kterého nejprve předjel, vybrzdil a když ho druhý muž "vytroubil", pokračoval dál...

"Muž v BMW okamžitě zastavil, otevřel dveře auta a začal hlasitě nadávat," řekla idnes.cz mluvčí policie Kateřina Krejčí. Jen u nadávek však neskončilo. Řidič bavoráku si následně poodjel a vytáhl plynovou pistoli. Nejen jako výstrahu, začal s ní dokonce střílet!

Tenhle divoký spor, při kterém řidič druhého auta začal ujíždět, zatímco jej řidič v BMW ještě chvíli pronásledoval, však naštěstí skončil bez zranění. "Obviněný muž se rozjel za ním, dostihl jeho vozidlo a vytáhl z okna u řidiče opět uvedenou střelnou zbraň a několikrát po vozidle vystřelil. Po těchto výstřelech přidal plyn a z místa ujel," dodala mluvčí. Pokud se však prokáže vina, muži z bavoráku hrozí až 2 roky za mřížemi.

Video Grázl z BMW jde do vazby! Děsivý pohled muže, který autem zabil dívku! - Tomáš Polák, David Malík
Video se připravuje ...

jsemtady ( 20. října 2014 12:49 )

Chtěl bych toho penisa vidět,až bych na něj vytáhl moji legálně drženou devítku. Počítám, že by se strachy pos.ral!!!

mituma ( 6. října 2014 13:03 )

Víte, jaké je nejmenší součástka vozů BMW? Přece mozek řidiče

lynx ( 26. září 2014 16:01 )

To bude malým přirozením.

bizon_pepa ( 26. září 2014 13:44 )

 protože jich jsou plné bazary.

bandour ( 26. září 2014 09:23 )

Když debil, proč je to skoro pokaždé BMW?

Zobrazit celou diskusi