Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Petra neprávem poslali za mříže: Syn bez táty trpěl dlouhých 16 měsíců!

Peter seděl neprávem ve vězení celých 16 měsíců.
 (Autor: Reprofoto TV Markíza/profimedia.cz - ilustrace)
Autor: shp - 
28. září 2014
07:55

Na dlouhých šestnáct měsíců odtrhla neprávem slovenská justice Petra Végha od manželky a syna. Nebohý muž seděl za trestný čin, který nespáchal on, ale jeho bratr, informovala TV Markíza.

Vše začalo v roce 2010, když někdo vykradl v Trnavském mýtě stánek. Policisté chytili pachatele přímo na místě.

Podle televize u sebe neměl doklady a policii tvrdil, že se jmenuje Peter Végh. Tomu policisté uvěřili a soud poslal do vazby skutečného Petra Végha.

Identitu skutečného pachatele přitom mohla policie zjistit porovnáním otisků prstů. Když to neudělali, televize to zkusila sama. „Je možné konstatovat, že jde o dvě rozdílné osoby,“ říká znalec v oblasti daktyloskopie.

A proč to neudělala policie podle Petra sama? „Nejsem právník ani bohatý člověk, jsem pro ně nepodstatný,“ prohlásil. Televizi se podařilo dopátrat i skutečného pachatele. Petrův bratr Martin se jim do telefonu přiznal a činu lituje.

Na kolik si Peter cení svůj neoprávněný pobyt v base? „To byste se museli zeptat mého syna, kterému to už nikdo nevrátí zpět,“ konstatoval smutně.

pulsar ( 28. září 2014 19:27 )

No jo no, slovenska prehnita justicia zijucia si vo vlastnom svete ako stat v state, zabetonovana vo svojich poziciach, kde najviac citit, ze od padu komunizmu sa tam vela nezmenilo

pulsar ( 28. září 2014 19:26 )

No jo no, slovenska prehnita justicia zijucia si vo vlastnom svete ako stat v state, zabetonovana vo svojich poziciach, kde najviac citit, ze od padu komunizmu sa tam vela nezmenilo

prvosienka ( 28. září 2014 09:12 )

veru tak.mali by ho pustiť...Petra Kramného mi je ĺuto. však to by boli egyptskí lekari a patológovia takí memtaví.že by nespoznali na telách príznaky dokazujuce vraždu elektrinou???a po roku idu na miesto činu prvy krat.odflákané...a Rejžkovej sa nepodarí zohnať svedkov z Egypta--bohužial-

jerry ( 28. září 2014 08:16 )

Ta "Justice" je na Petry nějaká zasedlá. U nás stejně neprávem pronásleduje Petra Kramného.

Zobrazit celou diskusi