Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Oběti kyselinových útoků jako modelky: Krása nám ještě zbyla!

Autor: shp - 
2. září 2014
12:44

V jejich stavu by většina lidí nevycházela z domu, a pokud ano, nejspíš by si halila obličeje. Tyto indické dívky znetvořené kyselinovými útoky však měly dostatek odvahy, aby se nechaly nafotit jako modelky. Chtěly světu ukázat, že je útočníci neobrali o veškerou krásu.

Celá kampaň měla za účel upozornit indickou i světovou veřejnost na násilí páchaném na ženách. Mladé ženy a dívky, jejichž tváře i těla byly zohyzděny, se odvážně ukázaly jako modelky a byly úžasné!

Usmívaly se, působily sebevědomě a všem ukázaly, že i přes popáleniny od žíraviny nepřišly o veškerou krásu. Ritu (20) si hrála s vlasy, usmívala se a dokázala všem, že jí její bratranec, který ji zohavil, nepřipravil o sebevědomí.

Laxmi (22) se stala terčem kyselinového útoku před sedmi lety. Kamarád jejího bratra neunesl, že odmítla jeho nabídku k sňatku. Obličej a ruce má od té doby zjizvené.

Brutální kyselinové útoky se objevily už i v Česku. Loni v Plzni zaútočil podle obvinění na Martinu (25) její expřítel, taxikář Jan. Policie ho již vzala do vazby. Také zřejmě neunesl rozchod. Dívka zůstala po útoku bohužel slepá.

I letos byla kyselinou znetvořena další Češka. Na Renatu (50) zaútočil v Praze její expřítel Milan Balamuta, který ji po brutálním útoku navíc jako hyena okradl. Polil ji kyselinou, posypal louhem a polil vodou, aby začal působit. Žena stále zůstává v péči lékařů.

dyskrymynacjia ( 2. září 2014 15:09 )

Vypadá jako tvoje stará, to je neštěstí

odetka.odetka ( 2. září 2014 14:29 )

Delaji dobre, ze se neschovvaji. Nemaji se za co stydet.

pea.p ( 2. září 2014 13:31 )

Ty holky byly normální, než je někteří dementi takto zohavili.Pachatelé by měli zakusit vlastní metody. A je dobře, že ač je pachatelé připravili o krásu, nepřipravili je o sebevědomí a touhu žít

fotrpjotr ( 2. září 2014 13:05 )

Naše modelky se nemusí ani polévat,vypadají stejně ošklivě.

petrkramnypresident ( 2. září 2014 12:59 )

Dneska je tu přehlídka zrůdností - nejdřív ten chlap s otočenou hlavou na zádech, teď tohle...

Zobrazit celou diskusi