Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Ohňostroj na svatbě milionáře zabil dva lidi!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: shp - 
1. září 2014
13:01

Měl to být den plný štěstí a radosti z uzavření nového sňatku. Veselka milionáře, šéfa pojišťovací společnosti Johna Simpsona (61), ale skončila tragicky. Připravený ohňostroj explodoval dříve, než měl. Výbuch stál život dva lidi.

Pompézní veselky, která se konala v Eccleriggu v britském hrabství Cumbria, se zúčastnilo okolo 70 lidí. Dva z nich, nejmenovaný muž a neznámá žena, se z ní však už domu nevrátili. Zasáhly je dělobuchy z ohňostroje a oba na místě zemřeli.

Podle britského Telegraphu nezemřeli svatebčané, ale dva technici, kteří ohňostroj zajišťovali. Co způsobilo jeho předčasné odpálení, je předmětem policejního vyšetřování.

„Zničehonic se ozvala enormní exploze. Nikdy jsem neslyšela nic takového od bouře v Manchesteru,“ prohlásila Enid Battersby, která žije vedle domu milionáře.

Namísto toho, aby se novomanželé radovali ze svého svazku, se nyní budou trápit zbytečnou smrtí dvou lidí, která přišla v okamžik, kdy se měli všichni radovat.

kukuku ( 1. září 2014 14:05 )

Máš pravdu, blbost to je, ale ženit se v 61 letech Ti připadá rozumnější ?

francjosef ( 1. září 2014 13:20 )

Nevim co to je za blbost oslavovat narozeniny ohňostrojem nebo rány atp.Je to i u nás v provozu,nehledě,že trpí zvířata a ruší tím noční klid.Je potřeba zakázat,potom se stávají takové věci,mohou si za to sami.

Zobrazit celou diskusi