Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Další rána pro osiřelé sestry: Opustila je druhá máma!

Autor: shp - 
28. srpna 2014
18:06

Nebohé sestry Vlaďku (18), Žanetu (16), Aničku (12) a Zdenka (18) přišly před rokem o svou maminku (†50). Podlehla zákeřné rakovině. O své sestry se od té doby starala nejstarší Zdenka, která zaujala roli druhé matky. Teď se ale od svých sester odstěhovala!

Když slovenským dívkám zemřela matka, byly v hrozném stavu a špatné finanční situaci. Neměly na její pohřeb, koupit si nemohly ani jídlo. Vypadalo to, že je neštěstí stmelilo a ze Zdenky se stane jejich druhá matka. Nyní jsou dívky velmi zklamané.

„Když Zdenka odešla, chvíli jsme netušily, co s námi bude. Měly jsme plány, že spolu budeme žít dlouho a pěkně,“ svěřila se děvčata. Podle nich se nejstarší dcera chtěla vdát, ale nepověděla jim to. „Jen mi jednoho dne ukázala, kde jsou klíče, zabouchla dveře a byla pryč,“ vysvětlila Vlaďka. Sestry tušily, že s nimi už Zdenka nechce být.

„Když odešla, hned jsme věděly, že ji tu hned znovu neuvidíme. Ozvala se jenom jednou, když jsme byly na táboře. Ptala se, jak se máme. Nic víc. Teď nezdvihá telefony, nereaguje na SMS. Co si o tom máme myslet, když se dušovala, že se o nás postará?“ ptají se školačky.

Vývoj událostí mrzí i Zdenku. „Já jsem se o děvčata starat chtěla, ale došlo k nedorozumění a někteří lidé byli proti mně. Maťo, jejich nový pečovatel, si připravil předběžné opatření od soudu, aby byly sestry svěřeny do jeho péče. Připadala jsem si oklamaná. Mám je ráda, chci se s nimi vídat a pomáhat jim, jak jen to bude možné,“ říká Zdenka.

kdoasi ( 29. srpna 2014 08:08 )

Ten "pečoun" je teda fakt vtipnej...Pleskači se zřejmě přihnali do práce rovnou z nonstopáče A btw...není ten hoch na pečouna nějakej mladej?

prasulka ( 28. srpna 2014 20:13 )

santini ( 28. srpna 2014 19:38 )

Chudáci děti a ještě o nich napíše debil,který z toho udělá kabaret

azeretaknelam ( 28. srpna 2014 19:25 )

To je češtin: Nebohé sestry Vlaďku (18), Žanetu (16), Aničku (12) a Zdenka (18) přišly před rokem o svou maminku (†50). Nebo: Sestry....se svým novým pečounem

azeretaknelam ( 28. srpna 2014 19:23 )

Je to hrozně smutné, ale smutnější je, že se člověk musí smát nahlas tomu tydýtovi, kterej to psal. Co je to pečoun???? Mimo jiné bláboly tedy...

Zobrazit celou diskusi