Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Francouz, kterého unesli teroristé: Vím, kdo je kat popraveného novináře!

Autor: shp - 
21. srpna 2014
18:22

Hon na zbabělého kata teroristické organizace Islámský stát nekončí! Francouz Didier Francois, kterého drželi radikálové v zajetí společně s popraveným americkým novinářem Jamesem Foleym, říká, že zhruba ví, kdo je muž, který mu podřízl hrdlo!

Francois se s Foleym setkal v Sýrii, kde amerického novináře teroristé zajali. Oba byli drženi společně. Francois se však ze zajetí po dvou a půl měsících dostal. Francouzská vláda totiž zaplatila výkupné, které teroristé požadovali.

„Řezníka Islámského státu znám jako Johna Žalářníka,“ prohlásil Francois s tím, že má tušení, o koho se jedná. „Že bych ho poznal je silné slovo, ale mám zhruba představu, o koho jde,“ upřesnil.

Francouz nyní bude spolupracovat s úřady, aby britského džihádistu s londýnským přízvukem, který patří k teroristické podskupině The Beatles, pomohl identifikovat a dopadnout.

Mezitím britskému Daily Mailu někdejší šéf zpravodajské služby MI6 prohlásil, že si je jistý tím, že se maskovaného teroristu podaří dopadnout podle dostupných indicií. „Bude předveden spravedlnosti,“ prohlásil.

tummy ( 22. srpna 2014 03:29 )

 franto tenhle fanatismus je nebezpecny vice muslimum jestli jsi si nevsiml oni vrazdi vsechny kdo s nimy nesouhlasi. rikaji si muslimove ale jsou nejvetsi nepratele islamu.nemluvnata nevrazdit je to odporny uchylny napad.

frantaklika ( 22. srpna 2014 00:01 )

zastavit se dá tenhle fanatismus pouze jediným způsobem, a na to už přišli soudruzi Izraelci -kosit to včetně nemluvňat do posledního čmouda, jakékoli jiné kosmetické řešení jen oddaluje konečné řešení, kdy muslimové vyhladí křesťany

gogo ( 21. srpna 2014 21:50 )

Vezli by ho k soudu asi jako Bin Ládina..

gogo ( 21. srpna 2014 21:49 )

Redaktůrek nechtěně použil český výraz, za což se již jistě kaje..

gogo ( 21. srpna 2014 21:48 )

A co Ty nám chlapče povíš o Obamovi ? Jaký je to pašák a hrdina ?

Zobrazit celou diskusi