Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Muže opustila přítelkyně: Skočil pod vlak, který řídila!

Gary nezvládl rozchod s Diane a skočil pod vlak, který řídila.
 (Autor: Facbook)
Autor: shp - 
21. srpna 2014
22:31

Skot Gary Wells (†36) byl dobrým člověkem, starostlivým otcem a správným kamarádem, ale když ho v červenci opustila jeho přítelkyně, neunesl to. Od té doby propadl depresím a nic ho nedokázalo rozveselit. Teď se rozhodl pro sebevraždu. Skočil pod vlak, který řídila jeho někdejší láska.

Když Gary poznal Diane MacDonald (29) byla to láska jako trám. Jenže vztah nevydržel a žena svého přítele před třemi týdny opustila. Skot to ale neusnesl. I když měl syna Lewise z předchozího vztahu, rozhodl se ukončit svůj život.

Skočil přímo pod vlak, který Diane řídila. Byla přitom jedinou strojvedoucího vlaku na dané lince. Zda věděl, kdo vlak řídí, není jasné, ale vše tomu nasvědčuje. Když nebohá žena zjistila, že mrtvý je její expřítel, na místě se zhroutila. Lékaři jí museli dát sedativa na uklidnění.

„Gary byl skvělý chlap,“ řekl britskému Daily Mailu jeho kamarád. „S Diane vypadali jako šťastně. Byli spolu osm nebo devět let, ale před pár týdny se rozešli,“ dodal smutně.

bastard371 ( 24. srpna 2014 09:17 )

 A to jsi četl kde ženy nemůžou řídit vlak? Jen u ČD jezdí 2, u leoexpressu 1 u CDC další. Než začneš něco kvákat tak si zjisti podrobnosti.

erene ( 22. srpna 2014 00:34 )

tohle je fake,protože ženy vlaky neřídí !

msml20 ( 21. srpna 2014 23:15 )

Je to trouba. Měl si najít jinou a na první by zapomněl.

Zobrazit celou diskusi