Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Erik (26) si kvůli nešťastné lásce podřezal hrdlo i žíly a vyskočil z okna: Pád z 18 metrů přežil!

Erik (26) si kvůli nešťastné lásce podřezal hrdlo, žíly a skočil z okna
Erik (26) si kvůli nešťastné lásce podřezal hrdlo, žíly a skočil z okna  (Autor: profimedia.cz - ilustrace)
Autor: shp - 
9. října 2013
22:14

Byl nesmírně zamilovaný a k tomu stejně tak zoufalý. Erikovi (26) ze slovenských Bánoviec to s přítelkyní neklapalo a když přišel rozchod, neunesl to. Podřezal si hrdlo, žíly a vyskočil z okna v šestém patře. Nešťastně zamilovaného však hlídali všichni andělé strážní, brutální pokus o sebevraždu totiž přežil.

Podle kamarádů chodil Erik s dívkou z Trenčína. Vztah jim příliš neklapal, mladý Slovák prý dokonce vyhrožoval, že svou lásku zabije a poté spáchá sebevraždu. I když k žádnému pokusu o vraždu nedošlo, na vlastní život si Erik skutečně sáhnul.

Auto ztlumilo jeho pád

V pondělí kolem druhé hodiny si podřezal hrdlo, žíly na rukách, a aby si odchod na onen svět pojistil, vyskočil z okna v šestém patře! I když je to neuvěřitelné, pád z výšky 18 metrů skutečně přežil. Dopadl totiž na střechu zaparkovaného auta, které ztlumilo jeho pád. Když ho uviděla kolemjdoucí žena, okamžitě zavolala ambulanci.

Tato zranění nemohl způsobit jen pád

Když na místo dorazili záchranáři, zjistili, že zranění, která Erik má, nemohl způsobit jen pád. Když viděli, že si podřezal hrdlo i žíly, okamžitě ho odvezli na oddělení anesteziologie a intenzivní medicíny v trenčínské nemocnici.

Když to udělal, byl opilý

„Erik na svou přítelkyni hodně žárlil, myslel si, že mu zahýbá,“ řekl jeden z jeho kamarádů webu Pluska.sk. Podle přátel mohly stát za sebevraždou drogy i alkohol. „Občas si zahulil trávu, ale když to udělal, tak byl spíš opilý,“ dodal kamarád. Policie již případ vyšetřuje.

wimr ( 10. října 2013 12:47 )

eště že nespad na tebe ty stará šlapko

wimr ( 10. října 2013 12:45 )

kvůli k u r v ě jo?

annael ( 10. října 2013 11:20 )

Labilní závislák k životu nepoužitelný. Pokud se nestane zázrak a nezačne si po tomto života skutečně vážit, stejně jednou skončí špatně.

tarot666 ( 10. října 2013 08:28 )

Měli mu na návštěvu hned poslat Zadara,ten by mu pomohl...a poď mi na hopaaaaaa

jeffs ( 9. října 2013 23:39 )

podřezal? správně asi mělo být, že se škrábl....

Zobrazit celou diskusi