Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Miss Miriam zemřela v zatáčce smrti s helmou na hlavě: Nehodu přežil zdrcený snoubenec!

Autor: shp - 
18. srpna 2014
19:30

Byla krásná, plná života, elánu a optimismu. Vždy se usmívala na všechny strany a se svým snoubencem Szabolcsem (31) plánovala Miriam Trnková (†28) svatbu. V sobotu se ale pár rozhodl pro letní projížďku na motorce. Ta skončila tragicky. Muž ztratil v zatáčce smrti kontrolu nad motocyklem a Miriam to stálo život.

Slovenka Miriam, která skončila v soutěži Nového Času Miss Léta 2010 na 3. místě, plánovala se svým snoubencem svatbu, namísto veselky ale bude rodina připravovat pohřeb. Všechny plány zhatila zatáčka smrti.

Szabolcs v ostré neoznačené zatáčce nezvládl silný stroj a oba vylétli do pole. Miriam neměla žádnou šanci přežít. I přes snahu lékařů podlehla vážným zraněním. A to měla na sobě helmu, která ji neochránila.

„Ta zatáčka nemá žádné označení. Szabolcs netušil, že je tak prudká. Vyhodilo je to oba až na pole. Mirka dopadla zle, i když měla helmu. Dopadla ošklivě na hlavu. Szabolcs má jen odřeniny,“ řekla s pláčem maminka Miriam Iveta.

hufnagll ( 20. srpna 2014 19:04 )

Ano ano, v příštích volbách budu volit stranu která bude mít ve svém programu- Narovnáme všechny zatáčky.

jsemtady ( 20. srpna 2014 11:42 )

Další blb na motorce!!

kdoasi ( 20. srpna 2014 07:32 )

kdoasi ( 20. srpna 2014 07:32 )

Naprosto výstižné

santamonica ( 19. srpna 2014 21:10 )

Jak tak ctu tyhle clanky o vsech tech smrtelnych nehodach, rikam si, ze to je blby zit v zemi, ktera se jen hemzi "zatackami smrti" a "krizovatkami smrti". My tady u nas mame jen blbe, namachrovane a nezodpovedne ridice kteri, pokud mame stesti, zabiji sebe, anebo, v horsich pripadech, zabiji nekoho jineho. Bohuzel, tehle divence to zivot nevrati a chlapec se muze do konce zivota utesovat tim, ze za to mohla "neoznacena zatacka".

Zobrazit celou diskusi