Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Do Moniky se Šimonem (1) v kočárku narazilo zezadu auto: Po nárazu letěli jako hadrové panenky!

Autor: shp - 
18. června 2014
19:07

Se synem v kočárku si vyšla na procházku. Najednou se ale zezadu přiřítilo auto, které maminku Moniku (37) i se synem Šimonem (1) oba smetlo. Vzduchem letěli jako hadrové panenky. Děsivá autonehoda jako z hororu se odehrála ve slovenské obci Brusnica.

Do maminky se synem to vpálil v osobním vozidlu Ján (58) z vedlejší vesnice. Síla nárazu vyhodila tělo matky do vzduchu jako hadrovou panenku. Na zem dopadla několik metrů za auto. Šimona náraz vymrštil z kočárku, letěl přibližně 3 metry a dopadl na cestu, kde mu hrozila smrt od kolemjedoucích aut.

Pokojnou atmosféru v malé obci narušil tupý náraz, děsivý křik a pláč miminka. Sousedce se po vyběhnutí z domu naskytl příšerný pohled. „Monika měla nohy zaklíněné pod plotem. Můj manžel jí je pomáhal vytáhnout. Vůbec nevěděla, co se okolo děje. Neustále se vyptávala, co se stalo a jak se tam dostala,“ vypověděla sousedka.

„Řidič byl celý roztřesený a vyděšený. On tu rodinu zná,“ dodala. Tvrdý dopad způsobil Monice dvojitou zlomeninu pánve. Šimon naštěstí z autonehody vyvázl jen s lehkými zraněními. V nemocnici skončili celkem čtyři lidi včetně řidiče a spolujezdce. Za příčinou nehody stojí podle policie zřejmě mikrospánek.

pgga ( 18. června 2014 23:02 )

Pani Stano, jake to je pracovat ve spolecnosi "nikde"? Tedy nepracovat, stale nechutne nadavat ve vsech diskuzich Blesk?..

jsemtady ( 18. června 2014 22:59 )

Zase nějaká chytrá slepice tady rozdává ponaučení!!! Ale stačí se pozorně podívat na ten vrak a hlavně na kola. Každé jiné velikosti. V tom bude asi problém. Holt nazul co smetiště dalo a gadžům ukrad!

Zobrazit celou diskusi