Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Tragická nehoda na křižovatce smrti: Jedna mrtvá, šest zraněných!

K nehodě došlo na křižovatce u obce Zámrsk
 (Autor: Foto od čtenáře)
Autor: ČTK, ljš - 
17. srpna 2014
13:22

Víkend pro ně skončil tragédií! U obce Zámrsk na Orlickoústecku se dnes zatím z neznámých příčin srazila dvě osobní auta. Spolujezdkyně jednoho z řidičů svým zraněním bohužel podlehla a dalších šest lidí skončilo v nemocnici.

"Při srážce dvou osobních aut na silnici I/35 u obce Zámrsk na Orlickoústecku dnes zemřel jeden člověk, dalších šest lidí cestujících v autech bylo s různými zraněními převezeno do nemocnice. Příčinu nehody vyšetřuje policie," řekla mluvčí orlickoústecké policie Lenka Vilímková.

"Nehoda se stala z dosud nezjištěných příčin na křižovatce v obci Zámrsk, v jednom autě cestovaly dvě osoby, v druhém jich jelo pět," uvedla mluvčí. Na následky zranění zemřela spolujezdkyně z prvního jmenovaného vozu.

Tento úsek silnice je bohužel místem častých nehod. Poblíž křižovatky smrti havaroval například fotbalista Šumský, v jehož voze zahynula spolujezdkyně.

pravlast ( 18. srpna 2014 17:37 )

A kdo teda jel po hlavní a kdo nedal přednost komu-proč je to tak omezená zpráva?Křižovatka smrt jen tak nezavinila,všechno je v lidech.

Zobrazit celou diskusi