Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Záhada nezvěstného malajsijského letadla: Z účtů obětí mizí statisíce

Letadlo Boeing 777 Malaysia Airlines spadlo do oceánu poblíž Vietnamu
Letadlo Boeing 777 Malaysia Airlines spadlo do oceánu poblíž Vietnamu  (Autor: ČTK)
14. srpna 2014
17:54

I po pěti měsících je zmizení malajsijského boeingu MH370 záhadou. Letadlo se ztratilo z radarů 8. března. Vrak ani černé skřínky se najít nepodařilo. Nyní přišla policie s další záhadou. Některým cestujícím, kteří byli na palubě letadla, mizí peníze z účtů.

Z účtů čtyř pasažéru zmizelo 111 tisíc malajských ringgitů v přepočtu přibližně třičtvrtě milionu korun. Podezřelé výběry z bankomatů proběhly více než čtyři měsíce po zmizení letadla 18. července. Po interním auditu se banka obrátila na policii.

Šéf vyšetřovacího oddělení obchodní kriminality Izany Abdul Ghany uvedl, že výběry provedl neznámý člověk. Nebyli to příbuzní, kteří by k účtům měli přístup.

Video REKONSTRUKCE: Sestřelené letadlo: Kdo všechno byl na palubě? - BLESK.TV
Video se připravuje ...

Video Krvavý letecký týden! Za 7 dní zemřelo už 461 lidí! - Tomáš Polák, Reuters
Video se připravuje ...

pepatiso ( 15. srpna 2014 11:38 )

Za vším je Putin!Ruské temné stíhačky donutili letadlo plné mírumolovních lidí přistát v Moskvě,kde je zplynovali ,obrali o cennosti ,dali je ihned do frcu,teď jim vyberou konta aby měli za co nakupovat jídlo pro hladové rusy a zbraně pro proruské terroristy bojující proti kyjevským humanistům!Letadlo prodali do kovošrotu,redaktoři z blesku to všechno tajně zdokumentovali a v pravý čas to zveřejní a tím usvědčí zlotřilého Putina!

turan ( 15. srpna 2014 06:48 )

itartas-ono je to tým že oceán je široký a ďaleký,a plave v ňom veľa bordelu,takže nájsť niečo určité je veľmi ale veľmi ťažké!Určite ich nikto neokradol ako v tom druhom prípade na UA!

japos22 ( 14. srpna 2014 22:22 )

Někdy i několik Amíků má přístup k jednomu účtu - já bych v tom záhadu nehledal

fotrpjotr ( 14. srpna 2014 21:36 )

Tak asi na ostrově Diego García mají bankomat.

mandat ( 14. srpna 2014 21:36 )

To same se deje s tim letadlem, co sestrelili na Ukrajine. Pry se pouzivaji mobily a vybiraji se ucty. Mozna si to Blesk popletl.

Zobrazit celou diskusi