Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Přihlaste i své houbařské úlovky! Hrajeme o 17 tisíc

Autor: red - 
11. srpna 2014
06:35

Soutěž Nej - Houbař 2014, která v pátek začala, se rozjíždí a některé z fotek, které nám čtenáři zaslali, opravdu stojí za to! Hraje se o 17 tisíc korun!

Ač prý letošní prázdniny zatím znamenaly pro houbaře spíše zklamání, v posledních dnech se situace změnila k lepšímu. Ze všech koutů republiky se do soutěže NejHoubař 2014 scházejí fotky, na nichž se lidé chlubí svými parádními úlovky!

Pokud rádi trávíte svůj volný čas v lese a neváháte občas zvěčnit některý ze svých úlovků, je vám soutěž šitá přímo na míru! Zúčastněte se největší soutěže internetu a staňte se NejHoubařem roku 2014!

Všechny potřebné informace se dozvíte na adrese www.nejhoubar. cz. Hraje se o 17 tisíc korun v hotovosti a to už stojí za to! Přihlášku, podrobné informace i pravidla soutěže naleznete na internetových stránkách soutěže www.nejhoubar.cz.

NejHoubař NejHoubař | archiv

sova13 ( 11. srpna 2014 18:44 )

Zpráva o houbách v okolí Hvězdonic (Posázaví) - včera po poledni při procházce po okraji lesa plná plátěná taška, kterou jsem jen tak ze zvyku strčila při odchodu do kapsy, hřibů, klouzků a podborováků a lišek. Zítra si tam dojdu s košíkem pro ty prcky co jsem tam nechala. Doufám že do zítřka dorostou do velikosti kdy budou stát za sebrání

Zobrazit celou diskusi