Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Matka vraha Kisiova: Můj syn si za vraždu Petry (†15) tak vysoký trest nezaslouží

Autor: Jiří Čada, dce - 
8. srpna 2014
13:10

Michal Kisiov z Jihlavy se odvolal k Nejvyššímu soudu. Mladík odsouzený na pětadvacet let za brutální vraždu školačky Petry (15), nyní žádá zmírnění trestu a znovu prošetření celého případu.

„Můj syn nesplňuje podmínku pro udělení výjimečného trestu,“ je stále přesvědčena jeho matka Hana P. Podle ní policie v případu naděla řadu procesních chyb. Kisiov si nyní odpykává svůj trest ve valdické věznici. Spolu s ním na Mírově a plzeňských Borech si své tresty odpykávají také jeho dva komplici, kteří mu pomáhali s odstraněním těla školačky, Tomáš Zavřel (22) a Jakub Doležal (20).

Doležal podle serveru denik.cz odvolání podávat nebude - nechce se přít o pár měsíců ve vězení, jak uvedl Doležalův advokát. 

Chceme nové posudky. Nebyla nám povolena rekonstrukce případu. V potaz nebyl vzat ani fakt, že Michal na místo chtěl původně přivolat sanitku,“ brání svého syna matka. „Nevychovala jsem bezcitného brutálního vraha,“ tvrdí pani Hana.

Vražda se odehrála v březnu loňského roku. Kisiov dívku vyhodil z okna z 11 metrů poté, co mu po sexu řekla, že ho udá za znásilnění. Ještě živou ji vytáhl zpět do bytu, kde jí za asistence Zavřela brutálně zabili. Doležal asistoval při úklidu těla - zabalené do prostěradla ho hodili do kontejneru. Tělo našli policisté na skládce odpadu.

dumik ( 11. srpna 2015 12:48 )

by jo, vychovala jste bezcitného vraha a dostal málo, měl dostat doživotí.

podlesni ( 2. září 2014 12:58 )

Měli by mu přidat za drzost. A matinku vzít s sebou. Největší trest by pro ně byl doživotí v jedné cele. Doma ho vystát nemohli, tak zařídili byteček a toto je výsledek....

weisspetra ( 9. srpna 2014 12:36 )

A co uspořádat petyci na doživotí spousta lidi by to podepsala

honzina ( 9. srpna 2014 12:26 )

Vážená dámo, za tyhle kecy bych vás zavřela i s tím vaším povedeným vrahounem synáčkem. Jak si to můžete vůbec dovolit vypustit z huby????? Měla byste lézt kanálama a nevystrkovat ven ani nos a stydět se za to, co jste to vychovala za hov.ado!!!!!!!!!!!!

nm48 ( 9. srpna 2014 11:27 )

Kun-u ti měli zašít *** jedna když si porodila takovou zrůdu!!!

Zobrazit celou diskusi