Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Bývalý policista polil expřítelkyni Míšu benzínem a škrtnul!

Bývalý policista polil svou expřítelkyni benzínem a vyhrožoval jí, že ji zapálí
Bývalý policista polil svou expřítelkyni benzínem a vyhrožoval jí, že ji zapálí  (Autor: Čas.sk)
Autor: Čas.sk, šim - 
6. srpna 2014
18:20

Rozchod s přítelkyní, finanční problémy a hlavně kontrolu nad alkoholem nezvládl bývalý policista Marián Ž. (40)! Za expartnerkou vyrazil do jejího zaměstnání, kde jí po výhrůžkách nastříkal slzný sprej do očí, pak ji polil hořlavou látkou a škrtnul zapalovačem!

Drama se strhlo v prodejně s nábytkem ve slovenských Levicích. Podle informací slovenského Nového Času chtěl z expřítelkyně vyrazit peníze. Posilnil se na tom alkoholem, kterého měl v krvi dvě promile, a vybavil se slzným spreje a nepochopitelně také hořlavinou!

Když přišel do prodejny, Michaela se před ním schovala do kanceláře. On se na ni začal dobývat a kopal do dveří. „Chtěl peníze. Naštěstí se mi podařilo zavolat policii, kteří ho zadrželi,“ řekla deníku Michaela, která je po šílené události stále v šoku.

Michaela byla s bývalým policistou celkem 14 let. Vztah ale ukončila. „Poslední dva roky mě bil a týral. Bylo to s ním hotové peklo,“ dodala.

„Nechápu, co se mu stalo. Znám ho dlouhá léta. Miška má z něj nyní strach. Vždyť ji polil benzínem a chtěl ji zapálit!“ prozradila známá dvojice. Muž byl už obviněn ze zločinu vydírání.

koko61 ( 6. srpna 2014 19:31 )

Jo, jo na slovači se dějí věci

Zobrazit celou diskusi