Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Hrůzná nehoda v Indii: Chlapeček (†3) spadl do hrnce a uvařil se zaživa!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: ljš - 
3. srpna 2014
20:56

Chtěla svému chlapci jen koupit něco dobrého v cukrárně. Když s ním však mladá Indka stála před obchůdkem, vrazila do ní rikša a dítě opustila. Tříletý chlapeček pak spadl do obřího hrnce s vroucím cukrovým sirupem. V něm se pak uvařil zaživa.

Tříletý Dev zemřel poté, co spadl do hrnce vařícího se cukrového sirupu, když jeho matku srazila na rušné ulici v hlavním indickém městě Dilí rikša a vyrazila jí dítě z náručí.

Chlapeček spadl do horkého cukru, který se vařil před cukrárnou, kam s chlapcem šla. Byl převezen do nemocnice, ale tam bohužel zemřel.

"Držela jsem Deva v rukou, když do nás náhle vrazila rychle jedoucí rikša, když jsme stáli před cukrárnou," řekla Pinky. "Ztratila jsem rovnováhu a můj syn spadl přímo do hrnce plného horkého sirupu. Začala jsem křičet o pomoc, ale nikdo nepřišel," popsala chvíle hrůzy.

Pinky utrpěla vážné popáleniny na svých dlaních a rukou, když se snažila syna z hrnce vytáhnout. Oba byli převezeni do nemocnice, kde Dev zemřel. Řidič rikši z místa uprchl a policii se zatím nedaří dopadnout ani majitele vozidla, protože nebylo řádně registrováno.

V návaznosti na to nařídil dilijský soud okamžitý zákaz provozu elektrických rikš, které často vozí dvojnásobný počet pasažérů, než je povoleno.

 

marfor306 ( 4. srpna 2014 23:19 )

 Vest diskusi s debilem proste nejde...

pavucinka ( 4. srpna 2014 13:52 )

Takové příběhy jsou k ničemu. Neštěstí se zabránit nedá. Podivné pobavení, či kam to zařadit. O některých věcech by se psát mělo a bylo by to určitě přínosnější. Málo se využívá současný luxus tak velmi snadné komunikace jaká tady v minulosti nikdy nebyla.

marfor306 ( 4. srpna 2014 12:30 )

Nemam nic proti cernymu humoru. Tohle ale neni cerny humor, ale silacke pohrdani zivotem! Chtel bych videt napr.kretena nbcz, jak by byl takhle vtipnej a statecnej,kdyby se neco takoveho stalo jemu..

djaba ( 4. srpna 2014 10:19 )

marfor306-svět je krutý,nicméně trocha černého humoru jej ani nezachrání,ani nezhorší.Lidí je jako sr@ček a nějakej jinej Ind,taky nepláče kvůli nějakému čecháčkovi.

wimr ( 4. srpna 2014 07:59 )

z m r d e

Zobrazit celou diskusi