Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Táta týraných kluků z Kuřimi: Synové už mě nechtějí!

Autor: Petr Podroužek, Richard Veselý - 
26. července 2014
05:01

Tyranka z kuřimské kauzy Kateřina M. (40) je na svobodě. Blesk exkluzivně mluvil s tátou týraných chlapců Ondřeje (14) a Jakuba (16) Radkem Coufalem (45). Prozradil, že oba kluci bydlí s prarodiči a s ním už nechtějí nic mít.

„Kateřina je na svobodě? Z toho moc radost nemám,“ okomentoval informaci o propuštění tety chlapců z vězení Coufal. Ten své syny už delší dobu neviděl.

Nemají zájem

„Prostě nemají zájem. Neviděl jsem se ani s jejich matkou po jejím loňském propuštění. Kontaktovat syny jsem poslední měsíce už ani nezkoušel,“ prozradil Blesku. „Řekl jsem si, že s tím stejně nic neudělám. Kluci byli léta prarodiči zpracováváni. Nutit je k ničemu nemůžu a ani nechci,“ vysvětlil.

Bydlí u prarodičů

Ondřej (14) a Jakub (16) žijí u prarodičů. Soud je svěřil do jejich péče poté, co jejich máma Klára M. (37) i teta Kateřina (40) skončily za jejich týrání ve vězení. Coufal údajně o týrání chlapců nic nevěděl. Loni však vyfasoval podmínku za neplacení výživného. „Dluh přes 40 tisíc korun splácím,“ dodal.

Kauza Kuřim

Ondřej (tehdy 8) a Jakub (tehdy 10) byli týráni v domě v Kuřimi nedaleko Brna. Byli nazí svazováni do kozelce, řezáni, páleni cigaretami… Za otřesný zločin byla odsouzena jejich máma Klára, teta Kateřina a další čtyři lidé.

11karel11 ( 9. května 2017 13:15 )

Brněnská smetánka, tj, bohatí, vzdělaní, komedianti a další, co se považují za elitu národa. Jsou to úchylné kurvy, které se pro pervézní pobavení ničí ženám život. Měla by říct konkrétně jména a ten dobytek zveřejnit a dostat za mříže. Ředitel divadla byl její otec Škrla, tak si domyslíme. A na takové stvůry chodíme do divadla. Už nikdy . Karma funguje u každého.

pgga ( 28. července 2014 23:27 )

presne tak Neni to 'vyhra" kdyz si dcera vezme Pakistance?...

lalia ( 28. července 2014 15:41 )

Táta snad sektář nebyl a není,proč prarodiče kluky nevedou k tomu,že nějakého táty mají,to je velmi důležité pro jejich život,ale alimenty chtějí.Bohužel je mnoho případů,že ženská si užívá ,je nevěrná,chlap se stará,aby rodina měla úroveň a a najednou se dáma chce rozvest a má jiného.Otec platí a platí na děti,odejde s igelitkou a když chce děti musí se prosit,děti jsou lživě naváděni proti němu. atd.V dnešní době je to většinou vinna žen.Opak dřívějška.Muži jsou někdy opravdu chudáci.

mopr6 ( 28. července 2014 15:06 )

celý případ je podivný ... sektaři

dynaty ( 28. července 2014 12:10 )

máš pravdu morrisejko, nesahám ji ani po kotníky a jsem tomu moooc ráda, ani nevíš jak

Zobrazit celou diskusi