Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Syn (14) přejel otce traktorem, pak ze šoku utekl pryč

ilustrační foto
ilustrační foto  (Autor: policie)
Autor: ČTK - 
12. července 2014
20:08

Rodinná tragédie se stala v sobotu v podvečer v Povrlech na Ústecku. 14letý chlapec přejel traktorem, který řídil, svého otce, jenž za jízdy ze stroje spadl.

Starý traktor řídil chlapec, jeho otec seděl na vleku. "Rozhodl se přejít za jízdy za synem. Při nastupování mu pravděpodobně uklouzla noha a traktor na ni najel," řekla Matonohová. Chlapec utrpěl šok a z místa neštěstí utekl. Zraněnému muži pomáhali hasiči. "Zraněného jsme museli vyprostit," řekl operační důstojník krajských hasičů.

Muž byl převezen do ústecké Masarykovy nemocnice. "Má velmi vážně poraněnou nohu," doplnila Matonohová. Případ si převzali kriminalisté. Podle Matonohové se nedá vyloučit ani to, že by mohl být obviněn zraněný muž. "Jeho syn neměl za volantem traktoru co dělat," dodala Matonohová.

cujevuxo ( 12. července 2014 20:26 )

v Povrlech jsem měl holku, takovou malou blondýnečku, když jsem šel na vojnu, tak jí nap.rcal jeden blbec kterej mi jí měl hlídat, takže jsem vostal v Práglu a šou.stal jsem s pražačkama, s jednou jsem se voženil a bydlím v hlavním městě nafurt

Zobrazit celou diskusi