Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Dodávka srazila chodce: Řidič se spolujezdcem ho naložili a vyhodili o 70 km dále!

Chodce srazila na Přerovsku dodávka. Následně ho její posádka naložila do vozu a následovala neuvěřitelná krutost.
Chodce srazila na Přerovsku dodávka. Následně ho její posádka naložila do vozu a následovala neuvěřitelná krutost.  (Autor: Infografika Blesk/profimedia.cz)
Autor: shp, ČTK - 
7. července 2014
19:51

Takový hnus. Poté, co černá dodávka srazila na Přerovsku muže (44), ho zraněného naložil její řidič a spolujezdec dovnitř. Následovala nepochopitelně krutá jízda s vážně zraněným. Toho vyhodila posádka dodávky o 70 km dále v poli!

Sražený chodec si dokázal zavolat pomoc. S vážným zraněním skončil v nemocnici. Po pachatelích policie pátrá. Nehoda se podle policistů stala v neděli mezi 11:00 a 12:00 na silnici mezi obcemi Dřevohostice a Domaželice.

Muže z Přerova údajně srazila dodávka tmavé barvy. „Muž utrpěl vážná zranění, která ho ohrožovala na životě. Pachatelé sraženého muže naložili a odvezli do okresu Prostějov, kde ho mezi 12:00 a 17:00 vyložili v poli mezi obcemi Otinoves a Niva,“ řekl krajský policejní mluvčí Josef Bednařík.

Těžce zraněný muž se podle policistů posléze probral a doplazil se k silnici, odkud si přivolal pomoc. Podle Bednaříka utrpěl vážná zranění, mohl zemřít. V současnosti je hospitalizován.

Policie žádá případné svědky, kteří viděli mezi 11:00 a 12:00 na silnici mezi obcemi Dřevohostice a Domaželice pohyb dodávkového vozidla, které mohlo být po nárazu poškozené, se dvěma pachateli nebo dění kolem zavazadlového prostoru, aby se obrátili na linku 158. Stejně tak pátrají po případných svědcích, kteří viděli dodávkové vozidlo v poli mezi obcemi Otinoves a Niva.

Muž musel absolvovat martyrium v podobě 70 km dlouhé cesty. Muž musel absolvovat martyrium v podobě 70 km dlouhé cesty. | Infografika Blesk

sores ( 8. července 2014 10:32 )

V Česku rozvojovém jsou tresty k smíchu! Za takový hyenismus by všude jinde byl trest smrti. Lidský živočich je po psychické stránce myšlení čím dál větší dobytek.

slava123 ( 8. července 2014 10:16 )

_banderas ( 8. července 2014 00:06 )

Ano je drsná okurková sezona.

moiaza ( 7. července 2014 23:36 )

Co si naše kapitalistická společnost vychovala, to sklízí.

moiaza ( 7. července 2014 23:34 )

Opět se nám vloudila chybička. Jak tvrdil jeden známý dramatik: "pravda a láska zvítězí nad lži a nenávisti". A jeho "děti" to ne a ne pochopit. Zatím vítězí na plné čáře nenávist, zloba, chamtivost, krutost a loupeživost! Neudělal náš "dramatik" někde chybu?

Zobrazit celou diskusi