Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Vedoucí (28) na táboře postižených: Opil se a málem utopil své svěřence!

Opilý vedoucí převrátil svou neopatrností přetíženou loď s mentálně postiženými lidmi!
Opilý vedoucí převrátil svou neopatrností přetíženou loď s mentálně postiženými lidmi!  (Autor: archiv Blesku)
Autor: Jiří Čada - 
6. července 2014
05:01

Život mentálně postižených chovanců ohrozil jejich vedoucí (28). Opil se, do lodi pro čtyři jich naložil šest i s ošetřovatelkou, odrazil od břehu a skočil do vody. Loď se rozkývala a převrhla.

Tragédií málem skončila plavba přetížené na pramici po Milovském rybníce na Žďársku. Namol opilý vedoucí (28) do vypůjčené lodě pro čtyři osoby naložil šest mentálně postižených chovanců (20 až 41) zdravotně rehabilitačního tábora ve Sněžném spolu s jejich ošetřovatelkou.

Loď podle výpovědi svědků, pak převrátil tím, že z okraje přetížené pramice se odrazil a skočil do vody. „Loď v tu chvíli nabrala vodu a šla i s posádkou pod hladinu,“ vypověděl jeden ze svědků události. Jednoho z mladíků (23) z topící se lodě musel zachránit brigádník ze stánku s občerstvením nedalekého tábořiště. Ten také do příjezdu záchranářů mladíka oživoval.

„Nezodpovědný vedoucí pak policistům nadýchal 1,48 promile alkoholu,“ uvedla mluvčí policistů Monika Pátková. Zraněný táborník skončil na JIPu jihlavské nemocnice, kam byl přepraven vrtulníkem. Opilý vedoucí byl policisty obviněn z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky.

czrus ( 6. července 2014 18:51 )

Rozloučení s obyvateli osady Luhanskaja zahynulými při leteckých útocích http://czech.ruvr.ru/2014_07_05/photo-Rozlouceni-s-obyvateli-osady-Luhanskaja-zahynulym i-pri-leteckych-utocich-7523/

czrus ( 6. července 2014 12:36 )

honza54: czrus články o ukrajině jsou jinde tady překážíš NEJSOU VUBEC ZADNY CLANKI PRO Ukrainu ! USA to zakazala neco mluvit a davat lidem informacii , v celem svete to zakazano , OSN tak ta vubec nic ne zika EU a USA pachaji na Ukraine tresny ciny , zvlastni jednotki doktoru rezu lidi Ukrainy na orhany , a poistevny to plati , to je biznes na miliardy , to je HRUZA LIDI .....

tarot666 ( 6. července 2014 12:33 )

Autor: Jiří Čada-a ted tu Křemílkovi debile

vrahrychtar ( 6. července 2014 11:51 )

po přečtrní článku jsem taky dostal žížeň. musel jsem si nalejt trochu rumu do nožky

naidka ( 6. července 2014 11:43 )

cože to děláš s mladými lidmi do 30 roků? Řežeš je? Tak to už se nesměju.

Zobrazit celou diskusi