Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Poslední foto před smrtí: Maminka nečekaně zemřela 2 dny po narození syna

Lisa měla z prvního dítěte neskutečnou radost. Dva dny po porodu malého Zaca ale nečekaně zemřela.
Lisa měla z prvního dítěte neskutečnou radost. Dva dny po porodu malého Zaca ale nečekaně zemřela.  (Autor: INT, Facebook)
Autor: INT, lm - 
28. června 2014
13:14

Splnil se jí velký sen. Chvíli věřila, že je nejšťastnější ženou na světě. Pětatřicetileté Lise Parkinsson se totiž narodil syn. Radovala se ale jen dva dny, poté nečekaně zemřela.

Lisa začala rodit v pátek večer. I když těhotenství vypadalo normálně, kvůli špatné poloze dítěte v děloze nakonec Zac přišel na svět císařským řezem v půl třetí ráno v sobotu. Po porodu syn i matka zůstali v nemocnici na pozorování, zatímco rodina odjela domů slavit nový přírůstek.

Krátce po porodu si Lisa stěžovala na silné bolesti hlavy. "Tvrdila, že nikdy nezažila takovou bolest hlavy. Prý jí připadalo, jako by jí hlava měla vybuchnout," popsala matka prvorodičky. Lékaři se domnívali, že za to může vysoký tlak a dali rodičce injekci s látkou, která ho měla snížit. Bolesti hlavy poté skutečně přestaly.

Jenže v pondělí rodině volali z nemocnice, že u novopečené maminky došlo ke komplikacím. "Když jsme přijeli, čekali jsme, že je třeba na operaci, ale byla už mrtvá," řekla zdrceně matka.

"Měla v těchto dnech oslavit 36. narozeniny, To dítě prý bylo ten nejlepší dárek, jaký kdy mohla dostat. Dcera byla úplně nadšená. Nikdy jsem ji neviděla šťastnější," dodala. Zatím není jisté, co smrt Lisy zapříčinilo. Na tuto otázku odpoví zřejmě až nařízená pitva.

daisies ( 28. června 2014 18:55 )

To sepisují, viz tina13 dole

dorotka111 ( 28. června 2014 16:49 )

Narodil se ji chlapecek Zac. Blesk by taky mohl napsat, ze se to stalo v UK....

daisies ( 28. června 2014 15:04 )

A nejsou ojedinělé, tento byl zpackaný, něco obšlehnuté

daisies ( 28. června 2014 15:03 )

Ahoj. Nahlasovala jsem faktickou, tvůj příspěvek. A víš co si myslím, že celý článek je smyšlený. Fotka někde šlohnutá a pohádka do Blesku je hned, navíc dokopaná autorem

tina13 ( 28. června 2014 14:40 )

..UŽ TO, PO OZNÁMENÍ FAKTICKÉ CHYBY, OPRAVILI......Pokud se to totiž opravdu událo, není na místě o tom psát nepravdy, už jen z úcty pro tu tragédii v rodině

Zobrazit celou diskusi