Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Boháči se vydali na letošní Diamond Race: Přijely tři desítky bouráků. Podívejte se!

Autor: op, ČTK - 
19. června 2014
22:01

Osádky asi 30 luxusních aut se dnes odpoledne sjížděly k Olympii u Brna na start známého závodu Diamond Race. Nechyběl mezi nimi ani populární DJ Uwa (42). A řada zajimavých aut.

DJ Uwa (42) dorazil ve svém bíločerném upraveném voze z roku 1944. „Moje auto frčí ve městě 50 a po dálnici 130 km/h, takže pojedu podle předpisů,“ usmíval se showman. "Nejde nám o žádné lumpárny na silnicích. Chceme se jen společně projet a pobavit. Každý z účastníků akce podepisoval speciální dokument s tím, že nehodlá v žádné ze zemí porušovat dopravní předpisy," řekl ČTK ředitel závodu Milan Markovič.

Diamond Race je obdobou světově známého závodu luxusních aut Gumball 3000, jehož se účastní i celebrity. V letošním ročníku Diamond Race jsou k vidění například vozidla Lamborghini nebo Hummer, jehož si nechal jeho majitel v Kolumbii opancéřovat. Běžně se závodů účastní vozy Ferrari nebo Aston Martin.

Video  Takhle odstartoval Diamond Race 2014  - Blesk - Ondřej Požár
Video se připravuje ...

Účastníci závodu se přitom dnes v podvečer přesunuli do Brna, kde večer probíhal zábavný program v Sono centru. Galavečerem Bohové arény v novém hudebním klubu s vynikající akustikou přitom provázeli Robert Rosenberg a Hana Mašlíková. Do ringu pro mezinárodní zápasy v thajském boxu a exhibiční zápasy v boxu se vydali např. trojnásobný Mistr ČR v boxu Stanislav Stárek a mistr Evropy K1 a mistr světa v thajském boxu Luboš Raušer.

Nejen boháči z luxusních porsche či ferrari se pak mohli těšit i na finále "Miss czech driver girl" v rámci Diamond Race. Zítra pak pod dohledem policie vyrazí účastníci závodu přes Olomouc a Ostravu do Polska. Odtud se přesunou do Pobaltí a 26. června skončí závod v Praze.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi