Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Šokující video: Autobus v Hradci Králové srazil na přechodu stařenku

Autobus srazil chodkyni přímo na přechodu
Autobus srazil chodkyni přímo na přechodu  (Autor: Video Městská police HK)
Autor: ljš, jp - 
15. května 2014
19:08

Rozhlédla se, vkročila na přechod pro chodce a najednou ležela na zemi! Třiasedmdesátiletou ženu srazil v Hradci Králové řidič autobusu přímo před zraky městských strážníků. Jen zázrakem nehodu přežila bez vážnějších zranění.

Autobus seniorku smetl na Gočárově třídě v Hradci Králové ve středu dopoledne. Ženu náraz odhodil stranou a způsobil jí zranění hlavy. Naštěstí v tu chvíli místem projížděli městští strážníci, kteří navíc srážku natočili na kameru.

"Okamžitě zareagovali a přispěchali na pomoc. Jeden z nich poskytoval první pomoc, druhý přivolal záchrannou službu. Po chvíli otřesená třiasedmdesátiletá chodkyně začala reagovat. Nevěřila tomu, že se střetla s autobusem a chtěla odejít. V tom jí strážníci zabránili a předali jí do péče záchranářů," řekla Blesku mluvčí městské policie Eva Čížková.

Video  Šokující záběry: Autobus srazil ženu!  - Jitka Pecharová, David Vaníček, MP Hradec Králové
Video se připravuje ...

 

abyss ( 16. května 2014 02:44 )

Postrachem jseš leda ty. Tím tvým věčným brzděním musíš být příčinou kolon a bouraček

abyss ( 16. května 2014 02:42 )

Ty seš vážně na hlavu Každou chvíli se setkávám s tím že u přechodu postává někdo kdo přecházet vůbec nehodlá a u nás jsou přechody i po sto metrech a u každého brzdit nebo dokonce zastavovat, to si děláš srandu Chodec se prostě musí rozhlídnout (což dělám i já a každý jiný normální člověk co je zrovna chodcem) a když něco jede tak na přechod nelézt.

abyss ( 16. května 2014 02:32 )

Vždyť mu přímo vlezla pod kola Ten autobusák neměl šanci zastavit.

evita5555 ( 16. května 2014 01:21 )

Vieš zle, lebo chodec sa musí presvedčiť, či auto pred prechodom má šancu zabrzdiť. Chodec nesmie ísť po chodníku a zrazu vstúpiť na vozovku, hoci je tam prechod. A kto to nerobí, ako táto babka, čochvíľa sa octne v krematóriu. Táto by mala dostať mastnú pokutu, lebo spôsobila aj ťažký šok vodičovi.

kraken666 ( 16. května 2014 00:50 )

Tebe by měli přejet aspoň parním válcem,šprcko!

Zobrazit celou diskusi