Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Osmipromilový král pije dál jako duha: Kalba a pád legendárního Čurdy!

Autor: Richard Veselý - 
14. května 2014
05:18

Opilec se potácí po silnici. Padá a zvedá se. Pak sebou ale praští tak, že si rozbije hlavu. A už se volá záchranka. Tak paří osmipromilový alkoholový řidičský rekordman Milan Čurda (47).

V Tuhani patří notorický alkoholik Čurda mezi celebrity. Poté, co o jeho osmipromilové bouračce s fekálním vozem v roce 2005 napsal Blesk, je Čurdovo nezřízené pití bohužel legendou. A on pije dál…

Minulý měsíc se »upravil « na místních trzích. A tentokrát pořádně. „Viděli jsme ho, jak se potácí od stánku po silnici směrem k nám. Z ničeho nic zavrávoral a upadl na stranu. Rozbil si přitom hlavu o asfalt a někdo z místních mu zavolal záchranku,“ řekl Blesku svědek, který viděl alkoholové šílení Milana Čurdy na vlastní oči. „Viděli jsme ho u stánku s pivem, pil tam jedno za druhým. Místní ho při tom bohužel povzbuzovali, měli z něj legraci,“ řekl svědek. Tuhaňský pijan se dokonce stal tváří Čurdova piva, vyráběného v Nové Pace. Opilec ho propaguje na fotografi ích, oblečený do trička s nápisem Pod 8 promile nejedu.

Milan Čurda se stal smutnou legendou v roce 2005, kdy za volantem fekálního vozu sjel v Tuhani na Semilsku do příkopu a narazil do sloupu. Policisté nevěřili svým očím, když řidič nadýchal 7,94 promile. Opilec byl odsouzený k podmínce a zákazu řízení.

petrkramnypresident ( 14. května 2014 10:44 )

Asi ze stejného důvodu, proč se platí zákroky tučným bachyním, které se prožerou k rakovině.

petrkramnypresident ( 14. května 2014 10:42 )

Čurda do vlády ! Zrušení spotřební daně na alkohol !

sores ( 14. května 2014 09:28 )

Proč to ten dobytek ochlasta neplatí ze svého tím že mu pomohou a ošetří ho!? To mi hlava nebere, na chlast má a na ošetření ne. Nechala bych ho tam ležet ať si pomůže sám, prase odporný.

gabi50 ( 14. května 2014 07:12 )

"Matko, co bude dnes k obědůůů?" "Polévka vločková a knedlíky se švestkama"...a stará Čurdová válí pro ně dva asi 50 koulí knedlíků a zbylou mouku umetá košťátkem na podlahu

Zobrazit celou diskusi