Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Drama na Slovensku: Muž zbil tchýni a unesl syna! Podruhé!

Autor: tpk - 
10. května 2014
15:16

Muž ze Slovenska rodinu své manželky neustále terorizuje a nyní překročil veškeré hranice. Vylezl na balkón, zbil svou tchýni a následně násilím unesl malého 4letého syna Issu. Policie od té doby hledá manžela a obrací se i na veřejnost v naději rychlého nalezení malého syna.

Issova maminka si po osmi měsících prochází znovu těžkými chvílemi. Jejího syna totiž znovu unesl otec Abdel z Kamerunu. „Chtěla bych poprosit veřejnost, jestli je někde někdo zahlédne, aby ihned kontaktoval policii,“ řekla zdrcená matka serveru čas.sk.

Měl dokonce komplice!

Do bytu v Bratislavě se muž dostal přes balkón, zrovna, když její matka hlídala malého syna. „Dostal se tam ve chvíli, když moje máma věšela prádlo. Fyzicky j napadl a rozbil jí hlavu. Vběhl do pokoje, kde malý synek spal, vzal ho a utekl s ním,“ řekla matka syna.

Podle tchýně, která navzdory zranění chránila malé vnouče, seběhl dolů po schodech a nastoupil do auta, kde čekal další muž, aby je odvezl.

„Okamžitě jsme kontaktovali policii. Určitě se snaží dostat do Rakouska,“ řekla Issova babička s tím, že Abdel se o syna od útoku v září nezajímal a žil neznámo kde. „Navzdory tomu, že ho unesl, slovenský soud otcova práva na setkávání se se synem vůbec nezměnil,“ uzavřela chlapcova matka.

 


djaba ( 10. května 2014 20:33 )

Původně jsem chtěl napsat něco o černé hadici , ale některé vaše komentáře jsou tak dobrý ,že jsem se i zasmál .

api11111 ( 10. května 2014 17:20 )

jj

api11111 ( 10. května 2014 17:00 )

Ako môže uniesť vlastného syna?

4rek ( 10. května 2014 16:55 )

Vypadá dost exoticky a bude mít i exotické chování. Nechápu vkus matky a tchyně.....

akko ( 10. května 2014 16:46 )

UUUUUUplne v poradku...Kdyz si dcera privede takovou "opici cernou" domu...tak at se potom nedivi...porad se o tom pise a ty slepice si to porad z Afriky tahaj domu...mel zmlatit dceru,aby dostala rozum...

Zobrazit celou diskusi