Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Pavel z chatrče hledá svoji Věrku: Šla nakupovat, už se nevrátila!

Autor: hra - 
9. května 2014
05:00

Už 9 dní hledá bezdomovec Pavel H. (52) družku Věru Chýnovskou (40). Žena záhadně zmizela cestou na nákup.

„Šla jen do krámu pro krabici vína a už se nevrátila. Nedokážu si to vysvětlit. Je to šílené, jsem na nervy. Spím v noci jen dvě hodiny, už nemám sílu. Možná ji někdo unesl,“ popisuje se slzami v očích Pavel.

S Věrkou se seznámil na nádraží. Pozval ji do svého přístřešku, který si vybudoval z plachet a prken u železničního mostu a byla z toho láska. V chatrči spolu žili skoro dva roky. „Měli jsme před svatbou. Nemá u sebe žádné doklady. Pořád čekám, že třeba zazvoní telefon a já budu vědět, že žije,“ dodal zoufalý Pavel.

Po Věře pátrá i policie. „Je možné, že někam odjela. Zvláštní je, že jsme nenašli žádné svědky, kteří by ji viděli,“ uvedl kriminalista, který případ vyšetřuje.

foxlova ( 9. května 2014 19:47 )

modralisko: mne se oddychlo...ona je ze Strakonic...uffff...naštěstí neee Praha...takže už chápu, jak si psala ...v půlce týdne mne vyděsil, že něco chystá a jak se připravuje, bylo to silný...tak jsem nevěděla k čemu to přiřadit ...proto jsem se vyptávala...snad časem na to dokážu najít odpověď

naidka ( 9. května 2014 18:32 )

....a dostal za 1* . Mám taky hodně knih, ale v poslední době moc nečtu, občas - málokdy mě chytne nějaké psychodrámo , ale tady ta pótfora internetová mi bere dost až hodně času.

naidka ( 9. května 2014 18:25 )

Maupassanta jsem taky četla, v pubertě, bylo to takové lechtivě poučné.

naidka ( 9. května 2014 17:41 )

Vraždy v ulici Morgue byla moje první hororová četba, strašně jsem se bála. paní foxlová šla kluhnit večeři, aby se kapku rozptýlila z této pološílené diskuze. Jo, a dík za R.E.M.

naidka ( 9. května 2014 16:46 )

pozoruju paní foxlová píše dlouhé příspěvky, má zajímavé myšlenkové pochody, třeba: "mne zajímá, zda ta jejich chatrč je blízko tramvaje, ten obchod někde poblíž té ulice, co se tam vraždí..." Co vím, tak se vraždilo v ulici Morgue, ale jestli tam byl obchod s krabičáky?

Zobrazit celou diskusi