Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Skandál Babišova muže: Zpívá nacistickou hymnu a močí uprostřed pokoje na domácím večírku! Máme video!

Milan Zavada z hnutí ANO při divokém večírku močil doprostřed pokoje a zpíval nacistickou hymnu
Milan Zavada z hnutí ANO při divokém večírku močil doprostřed pokoje a zpíval nacistickou hymnu  (Autor: archiv Blesku)
Autor: tp - 
30. dubna 2014
06:12

A to není vše, před lety čelil také trestnímu stíhání kvůli tomu, že mladé dívce zlomil nos! Mimoto prý pobíhal nahý po ulicích a užíval si podobně bujarých večírků mnohem častěji. Na lítost svých činů je ale pozdě, jeho kariéra se tak blíží nenávratně ke konci.

Sám říká, že všechno na videu bylo jen z legrace. "Jsem naprostý odpůrce komunismu a jakékoli totality. Šlo o legraci. Kdybyste ten záznam viděli o deset minut později, zpívali jsme rusky Kalinku," snažil se obhájit Zavada své činy pro časopis Týden. Nic méně zpívat nacistickou hymnu se sekerou v ruce a močit doprostřed pokoje není zrovna věcí, která by se dala jen tak omluvit. Ačkoli připomíná, že jeho práce pro potřebné jako dobrovolník jeho prohřešky bohatě vynahrazuje.

Napadení dívky však vysvětluje jako pouhou náhodu. Prý dostal ránu zezadu do hlavy a tak se instinktivně ohnal po tom, kdo ho praštil. Ukázalo se, že udeřil mladou dívku, která skončila se zlomenou nosní přepážkou. Za to dostal pokutu a dívku prý štědře odškodnil. Možná proto, aby mohl pokračovat ve svých plánech vstoupit do politiky.

Jeho politická kariéra tak skončila velice brzy. Možná dříve než začala. Uveřejnění videa degraduje celé hnutí ANO Andreje Babiše (59, ANO). Zničení jeho kariéry tímto videem však svádí na osobní spory s bývalou přítelkyní, která se ho ale prý nesnaží zdiskreditovat, pouze si s ním vyřídit účty!

itartas ( 1. května 2014 11:32 )

turan...

itartas ( 1. května 2014 11:31 )

alu...

japos22 ( 30. dubna 2014 14:39 )

Tudíž výroky Válkové nejsou překvapením

aluman ( 30. dubna 2014 10:51 )

Milan Zavada je proti Babišovi andílek. Jenže Babiš to má uplacené aby nebyl vláčen bulvárem a jinými sdělovacími prostředky a člověk aby o něm musel informace pracně lovit tam kde se mu je ještě nepovedlo zlikvidovat.

dzery ( 30. dubna 2014 09:52 )

Tady je jasně vidět kdo se paktuje s Burešem.

Zobrazit celou diskusi