Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Bláznivé komedie vám opepří první aprílový víkend

Bláznivé komedie vám opepří první aprílový víkend.
Bláznivé komedie vám opepří první aprílový víkend.  (Autor: archiv Blesku)
5. dubna 2014
16:14

Aprílová zábava neskončila s prvním dubnem. Pokračuje ve vašem „online kině" IVIO, které má pro vás připravený speciální oddechový program. Pětice bláznivých komedií vás zavede do světa, jehož ujetým hrdinům není nic svaté. Filmy si - neomezeně a legálně - můžete stáhnout na počítači, ale také na mobilním telefonu či tabletu!

Hele kámo, kdo tu vaří?

Na jarní menu vás zvou zaměstnanci jednoho amerického fastfoodu v komedii Hele, kámo, kdo tu vaří? V kuchyni to vypadá trochu nechutně, ale zase je v ní vždycky legrace. A když dojdou všechny vtipy o tom, co mají zákazníci talíři, nabízí se to nejšťavnatější téma ze všech – sex.

1965448:full:true:true

To byl zítra flám

O tom, že vztahy nejsou žádná legrace, už něco vědí hrdinové sci-fi komedie To byl zítra flám. Mládí je v tahu a s ním i všechny naděje a ideály. Čtveřice dávných kamarádů se společně opije – a zjistí, že pro ně existuje možnost, jak se vrátit zpátky do roku 1986. Na nápravu zpackaných životů není nikdy pozdě!

1965447:full:true:true

Stan Helsing

Parodie Stan Helsing vás zve na bláznivou halloweenovou jízdu s partičkou kamarádů, která se utká s šesticí legendárních hororových padouchů. Z hollywoodských strašidelných hitů si střílí i Scary Movie 3 z dílny osvědčeného Davida Zuckera. Režisér filmů Připoutejte se, prosím nebo Bláznivá střela ovšem neušetřil ani Pána prstenů nebo Matrix.

1965445:full:true:true

Spanish Movie

Specialisty na to, jak vás vyvést aprílem, nejsou ovšem jen Američané. Stejně zlomyslně – ale také s láskou - se trefují do vlastních filmových hitů tvůrci španělské parodie Spanish Movie.

1965446:full:true:true

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi