Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 24°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Tragédie na D1: Na Vysočině havaroval kamion, řidič zemřel

Patrně únava a mikrospánek byl příčinou tragické dopravní nehody na 159 kilometru dálnice D1.
Patrně únava a mikrospánek byl příčinou tragické dopravní nehody na 159 kilometru dálnice D1.  (Autor: Archiv Blesku)
Autor: čad - 
28. března 2014
12:52

Patrně únava a mikrospánek byl příčinou tragické dopravní nehody na 159 kilometru dálnice D1. Ve směru na Brno tam v pátek krátce po půlnoci havaroval kamion převážející potraviny.

"Vozidlo vyjelo mimo dálnici a od bočního svahu se odrazilo a převrátilo na bok do vozovky," informoval Blesk jeden ze zasahujících záchranářů. V kabině při nehodě zahynul řidič (30) kamionu.

Záchranáři spolu s pracovníkÿ specializované firmy odklízeli havarovaný náklad dlouhých devět hodin. "Nejdéle trvalo přeložení nákladu," uvedl jeden z dálničních policistů. V tomto týdnu je to již druhá vážná dopravní nehoda, která zcela na několik hodin zablokovala dopravu na dálnici v úseku Vysočiny.

Ve středu u Měřína se převrátil na bok rovněž rumunský kamion převážející mražená kuřata a zablokoval na několik hodin celou dálnici.

karlos107 ( 31. března 2014 20:14 )

Jak to ty debile souvisí s havárkou kamionu?? Už to nehul ty kreténe.

zabibol ( 28. března 2014 09:40 )

Ruští fašisti vedeni prckem Putinem se snaží zachvátit svět jako kdysi Adolf Hitler.

zabibol ( 28. března 2014 09:39 )

Mladý řidič doplatil na to, že chodil do práce. Někteří lidé, které při svém povolání denně vidím, se jenom poflakují obklopeni svými dětmi a družkou tlačící kočárek. Většinou jsou dobře oblečeni do značkových oděvů, stále mají mobilní telefon na uchu a cigaretu v ústech. Práci údajně nemohou sehnat, tak si chodí pro různé podpory a sociální dávky. Pořád se mně vkrádá myšlenka o otrokářské společnosti. Akorát barva pleti otroků a otrokářů se změnila.

marie60 ( 28. března 2014 09:22 )

 Na té D1 jsou nehody kamionů skoro každý den.Je však škoda mladého života.

Zobrazit celou diskusi