Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Děsivá teorie o osudu Boeingu 777: Únos kvůli čtyřem čínským armádním inženýrům a novému čipu?

Autor: lvi - 
16. března 2014
05:00

Týden poté, co beze stopy zmizel malajsijský Boeing 777, se rapidně změnil směr a záběr pátrání po jeho troskách. Hledání se přesunulo z Jihočínského moře do rozlehlého Indického oceánu. Stejně tak se vyrojila další konspirační teorie, podle které někdo letadlo unesl kvůli přítomnosti čtyř špičkových čínských inženýrů na palubě, respektive jejich patentu!

Se zprávou přišel server.4key.net, podle kterého vědci a výzkumníci čínského národního vojenského programu Wang Peidong, Chen Zhijun, Cheng Zhihong and Ying Li nedávno nabídli americké firmě britského magnáta Jacoba Rothschilda patent na výrobu nového čipu. To dokládá i zaevidování patentu americkou administrativou.

Zmíněný patent, kteří čínští vědci údajně nabízeli americké společnosti. Zmíněný patent, kteří čínští vědci údajně nabízeli americké společnosti. | Archiv Blesku

Tatáž skupinka byla na palubě inkriminovaného letounu s označením MH370. Zmíněnou teorii o únosu s nadnárodním zájmem by podporoval i fakt, že o nalezení letounu se enormě zajímají právě Spojené státy i Čína. Ve Spojených státech navíc vyšetřování bedlivě sleduje i vojenské ústředí v Pentagonu.

Na zmizení je podivná zejména fyzická absence letounu na jakémkoli místě na světě, respektive jeho případných trosek. Navíc ještě den po únosu vyzváněly mobilní telefony některých pasažérů, což by naznačovalo, že letoun nehavaroval. Některá média rovněž v týdnu uvedla, že někdo úmyslně novináře mystifikuje „zaručenými“ zprávami, kde se let MH370 pohyboval, aby je vzápětí podobné zdroje vyvrátily.

Změna postupu záchranných jednotek přišla navíc přišla popud Američanů, i když Čína navrhovala jiný směr vyšetřování. Pentagon totiž uvedl, že má indicie, že se ztracený boeing zřítil do Indického oceánu. Do oblasti proto poslal bitevní křižník USS Kidd a letadlo s vyspělým monitorovacím systémem.

Čtyři hodiny letu

„Letadlo mohlo pokračovat v letu ještě čtyři až pět hodin poté, co zmizelo z radarů. To znamená, že od posledního kontaktu mohlo urazit i 3200 kilometrů,“ uvedl Pentagon.

K Američanům se nyní přidali také Indové, kteří své hledání rozšířili na oblast na západ od souostroví Andamany a Nikobary. Podle jedné z posledních verzí právě tam mohl boeing nakonec zamířit s záměrně vypnutými transpondéry, tedy rádiovými vysílač v kokpitu, které spolupracují s pozemními radary a satelity.

_banderas ( 17. března 2014 12:16 )

zs,nic nového, pád věží 2001 byl nadnárodní zájem, bezpečnost lidí? Na to neslyší, slyší na redukci populace a tam jich několik zahynulo, uvolnila se jízdenka " terorismus ", hurá na ně.

_banderas ( 17. března 2014 12:04 )

santi, ty jsi podujatý tak, že kdybych se pokakala, tak zato bude vinno Rusko.

zs547 ( 16. března 2014 23:33 )

Samozrejme ze se zadna hysterie konat nebude. Rockefeller podekoval zapadnim mediim uz v roce 1991.. Preloz si sam: "We are grateful to the Washington Post, the New York Times, Time magazine and other great publications whose directors have attended our meetings and respected the promises of discretion for almost forty years. It would have been impossible for us to develop our plan for the world if we had been subject to the bright lights of publicity during those years. But, the world is now more sophisticated and prepared to march towards a world-government. The supranational sovereignty if an intellectual elite and world bankers is surely preferable to the national auto-determination practiced in past centuries." ze zasedani na Trilateralni Komisi.... Takze v mediich je klid jak o Vanocich .... A skutecnost, ze Boening monitoruje satelitne kazdy jednotlivy motor na jejich strojich, na zaklade cehoz je ten fakt o tom, ze let trval jeste cca 5 dalsich hodin, je jen malickost, na kterou se druhy den zapomene... Vzdyt i premier Malajsie v jeho projevu dva dny zpatky rekl, ze nadradil bezpecnost techto lidi na narodni zajem... A to te mozna i zamrazi, pokud si domyslis ty duvody takoveho citatu.

nejkaaaa ( 16. března 2014 21:33 )

 Za 35 let života za velkou louží mám něco nalítáno a jediné co vím, je že strach z pádu je pořád stejný. Boj proti němu byl sledovat letecké katastrofy po celém světě a na letisti se opíjet do zpěvu.Takže tento let bude stejný jako desítky jiných, kvanta článků a konspirací, které pozůstalím budou přinášet plané naděje až se po objevení prvních trosek či obětí začne střízlivět a brát to jako smutnou tragédii.Mrtví se bránit nemohou a proto ta honba na kapitána,ale nejspíš dolu letadlu pomohla raketa nebo nefunkčnost potřebných prvků v letadle.Fotomontáž těch dvou mužů co malajské aerolinky ukázaly kdy na fotkách oba mají jedny a tytéž boty a kalhoty až po odnesení leteckého trenažeru z domu pilota je spíš trapnost a možná vidím účelovost.Uvidíme.Jsem skeptik,žádná senzace se konat nebude..Hysterie kolem letu airfrance 447 byla mediálně stejná, dovolání se na mobil,únos, až nakonec viníkem byl jen obyčejný led a špatné hodnocení pilotů..jen další lidská tragédie a .

montyjack123 ( 16. března 2014 21:16 )

 Za vsechno muzou mali zeleni muzicci v cele s tim ukrakanym Alzou.

Zobrazit celou diskusi