Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Otřesný nález v rozpadlém domě: Dva mrtví squateři!

Autor: shp, ČTK - 
8. února 2014
23:13

Otřesný nález čekal na policisty, kteří byli přivoláni do rozpadlého domu v pražské ulici Na Hřebenkách. Nalezli v něm dva mrtvé squatery! Podle všeho se otrávili zplodinami.

Policie událost potvrdila. „Mohu potvrdit oznámení, že se v jednom z domů nacházeli dva lidé, kteří již nejevili známky života. Okamžitě na místo vyjely všechny hlídky v okolí,“ potvrdila Blesk.cz mluvčí pražské policie Hana Jeřábková.

Těmto lidem se však již nedalo pomoci. „Služební lékař na místě konstatoval smrt. Nic nenasvědčuje cizímu zavinění. Policisté nyní na místě sbírají důkazy,“ dodala mluvčí.

"Vyšetřovatel hasičského záchranného sboru naměřil v objektu vysokou koncentraci oxidu uhelnatého. Konstatoval, že s největší pravděpodobností došlo k otrávení zplodinami hoření při nedokonalém spalování při přitápění propanbutanem," pokračovala. "Podle prvotních informací nic nenasvědčuje tomu, že by se na smrti muže a ženy podílela další osoba," doplnila.

Video Dva squateři zemřeli na otravu zplodinami. - Blesk - David Malík
Video se připravuje ...

zlymikes ( 9. února 2014 06:46 )

vyjely všechny hlídky v okolí - a co tam dělaly? Tohle se mi hrozně "líbí". Něco se někde stane,přijede tam hafa policajtů,nejlépe dvě,jeden či dva makají a zbytek stojí kolem pásky a čumí. Jinak škoda dvou mladých

fotrpjotr ( 9. února 2014 06:42 )

Ještě že se nikomu nic nestalo.

miroslav ( 9. února 2014 01:18 )

?????

Zobrazit celou diskusi