Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Hambatou učitelku (23) málem vyhodili kvůli nahým fotkám: Děti ale učí dál!

Kaity (23) kvůli erotickým fotkám málem přišla o práci. Nakonec však ve škole vyučuje i nadále.
Kaity (23) kvůli erotickým fotkám málem přišla o práci. Nakonec však ve škole vyučuje i nadále.  (Autor: Reprofoto youtube.com)
Autor: shp - 
4. února 2014
23:09

Je zatraceně sexy a umí to prodat! Jenže Kaity Pearson (23) z amerického státu Massachusetts však přes den pracuje jako učitelka na základní škole, kde způsobila velký poprask, když se přišlo na její hambaté fotky. Nakonec však vše dobře dopadlo a Kaity se věnuje učení i nadále.

Kaity má božskou postavu a z jejího výstřihu nemohou muži spustit oči. Není se tedy čemu divit, že si právě tato sličná Američanka přivydělává nahými erotickými fotkami. Lednové/únorové číslo magazínu Model Mania ji dokonce vyhlásilo jako modelku roku.

Jenže jakmile ve škole zjistili, čím si jejich učitelka přivydělává, byl ihned oheň na střeše. Kaity poslal ředitel Andre Ravenelle na placené volno a její případ nechal prošetřit. Někdo mu totiž anonymně poslal její pikantní fotografie v obálce.

Pikantní focení nenarušuje výuku

Škola však došla k názoru, že fotomodelingová práce svůdné Kaity nijak nenarušuje její pracovní povinnosti ve škole. Před žáky tak znovu předstoupila a vyučuje dál!

markus0178 ( 5. února 2014 06:45 )

 Tak na elementary school 6 lete deti asi neuci a na.stredni to je jedno,aspon studentum lepe pujde uceni a naslouchani.O stred zajmu nejde,pecko ani slapku nedela,tak to neni nic dramatizujiciho.

Zobrazit celou diskusi