Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Žák ukradl učitelce mobil s nahými fotkami: Pochlubil se celé škole. Musela utéct z práce

Učitelce Leigh Anne Arthur (vpravo) ukradl žák z mobilu hanbaté fotky. Musela kvůli tomu rezignovat. (ilustrační foto)
Učitelce Leigh Anne Arthur (vpravo) ukradl žák z mobilu hanbaté fotky. Musela kvůli tomu rezignovat. (ilustrační foto)  (Autor: Reprofoto TV WYFF)
Autor: shp - 
2. března 2016
13:35

Hlídala chodby a mobil si nechala ve třídě. Nikdy toho nepřestane litovat. Americká učitelka mechatroniky (33) z Jižní Karolíny v něm totiž měla své hanbaté snímky, které byly dárkem pro manžela k Valentýnu. Jeden z jejích studentů jí mobil ukradl a fotky začal šířit dál. Učitelka kvůli tomu musela rezignovat na své místo.

Šestnáctiletý neřád se o snímky podělil s celou školou. Arthur má tak nejenom z ostudy kabát, ale navíc přišla o místo. Školní rada jí totiž dala jasně najevo, že pokud sama kvůli skandálu neodstoupí, bude vyhozena.

Student byl ještě tak drzý, že ji před zveřejněním fotek ještě výhružně varoval. „Napsal mi, že den zúčtovaní se blíží,“ řekla Arthur televizi WYFF. Poté je rozesílal ze svého mobilu, většinou po sociálních sítích.

 

Fotky vzal z mého telefonu a rozesílal je ze svého telefonu. Udělal konečné rozhodnutí, když mi vzal fotografie a rozeslal je. Musel otevřít položku aplikací, otevřít galerii a zobrazit fotky,“ říká Arthur, která kvůli krádeži podala stížnost.

Kvůli skandálu však musela odstoupit, což se nelíbilo jejím studentům. Tři z nich založili petici, která žádá její navrácení do školy. "Poté, co byla vyvedena ze školy, se my studenti domníváme, že k tomu byla donucena, nebo neměla jinou možnost než rezignovat,“ píše se v ní.

Petici podepsalo již 250 žáků. Zatím to však nevypadá, že by se Arthur vrátila k vyšetřování mechatroniky na stejné škole. A to ani přes velkou přízeň studentů. Mladík, který fota rozeslal, je vyšetřován.

zab_haz ( 2. března 2016 17:46 )

Ženská jménem Artur? Takže Shopenhauer a Rubinstein asi taky byly ženský

tgbg ( 2. března 2016 17:29 )

Nechápu. Vypadá velmi dobře. Kéž by byly všechny učitelky takové.

y1xcvbnm ( 2. března 2016 16:02 )

nezastávám se parchantů ale i ta učitelka je blbá že se fotí nahá do mobilu

pepazdepa2 ( 2. března 2016 16:01 )

Až se nad ním udělám!

Jarabak ( 2. března 2016 16:01 )

 Ona měla odstoupit kvůli skandálu? Copak nemůže mít ve svém mobilu své nahé fotky? Pokud někdo udělal něco špatně, tak ten "student" a ten byměl být normálně žalován provšechno, pro co lze v americe někoho žalovat, takže namátkou určitě pro ušlý zisk, pro nějaké zostuzení, nebo jak to říct, škola by měl abýt žalována pro šikanu, rpotože místo, aby trestala útočníka, tak trestá oběť atd. V zemi, kde lze vysoudit miliony za to, že nám neřekli, že v mikrovlnce se nemá ohřívat živá kočka, tak tam by snad mělo jít toho parchanta soudit až do zčernání, ne? Kde jsou všichni ti obhájci, o vždycky nadšeně a zdarma hájí různé teroristy apod? Jim pomůžou. Kdo pomůže učitelce, na kterou zaútočil studen a škola? Hanba všem těm dobroserům, co pomáhají snowdenům, carnajevům apod. a nepomůžou téhle dámě.

Zobrazit celou diskusi