Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Zásahová jednotka se marně pokoušela vyrazit dveře: Dobrý den, pustíte nás dovnitř?

Turecká zásahová jednotka si neporadila se zavřenými dveřmi. Beranidlo nezabralo, drsní hoši museli zaklepat.
Turecká zásahová jednotka si neporadila se zavřenými dveřmi. Beranidlo nezabralo, drsní hoši museli zaklepat.  (Autor: Reprofoto youtube.com)
Autor: štš - 
30. ledna 2014
20:58

Turecká zásahová jednotka si uřízla pořádnou ostudu. Speciálně vycvičení chlapi v kuklách a se samopaly si nedokázali poradit s obyčejnými dveřmi!

Trapas byl o to větší, že na ranní zásah (na koho a proč byl proveden turecká média nespecifikovala) pozvali i několik novinářů a kameramanů, kteří měli akci zdokumentovat. To se sice povedlo, ale »ostří hoši« se videem asi chlubit nebudou.

Nejdřív se totiž pokoušeli beranidlem vyrazit horní zámek, a když zjistili, že masivní dveře se jen tak nepodvolí, vrhli se na dolní zámek. Ovšem i ten tvrdé rány vydržel a Turci byli v koncích. Jednoho z nich proto napadlo… zaklepat!

Zaklepání zabralo

K údivu všech přítomných okamžitě otevřel pohublý chlapík v tílku. Policisté ho záhy povalili na zem a vtrhli do domu. Není divu, že video z groteskního zásahu nasbíralo na Youtube během pár hodin tisíce shlédnutí.

gasket ( 27. dubna 2014 20:46 )

aspoň ví, že je nemá na okrasu

ivokrobot ( 25. dubna 2014 16:23 )

To tak jedině. Kámoš má v bytě stejně jako já čtvrtou třídu. Zkoušeli se mu tam dostat zlodeji a nic. Největši fór byl, že si je nahrál kamerovým kukátkem.

gasket ( 23. dubna 2014 23:04 )

já mám dveře Next a když jsem se při montáži chlapíků vyptával, tak mi říkali, že by je asi rozřezali a pro jistotu ještě měli někoho u oken

ivokrobot ( 22. dubna 2014 17:41 )

by mě zajímalo, jak by to zásahovka udělala, kdybych měl super bezpečnostní dveře next nebo sherlock a dvacet jistících bodů?

rumovapalice ( 30. ledna 2014 23:57 )

ko.ko.ti turecký

Zobrazit celou diskusi