Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Dívku (†13) smetl v Praze vlak: Spáchala sebevraždu?!

V Praze-Libni došlo k tragédii. Vlak zde smetl mladou dívku
V Praze-Libni došlo k tragédii. Vlak zde smetl mladou dívku  (Autor: Archiv Blesku)
Autor: simao - 
26. ledna 2014
18:39

Úmrtí mladistvé osoby na kolejích v Praze-Libni vyšetřují pražští kriminalisté. Podle informací Blesku šlo o teprve třináctiletou dívku, která měla údajně spáchat sebevraždu!

Na libeňském nádraží v Praze se v neděli odpoledne zastavily vlaky. Jedna ze souprav totiž smetla nezletilou osobu. "Mohu potvrdit, že na místě zasahujeme. Jedná se o mladistvou osobu, která zřejmě spáchala sebevraždu," uvedl pro tn.cz mluvčí pražské policie Jan Daněk.

Podle zdrojů Blesku přitom šlo o teprve třináctiletou dívku. Proč pod vlak skočila, či zda přece jen šlo o nešťastnou náhodu, však zatím není jasné. Podrobnosti by mělo odhalit policejní vyšetřování.

Dívku srazil vlak jedoucí na trase Praha-Karviná. "Při vyšetřování spolupracujeme s policií, která má jiné pravomoci a může například v rodině zjišťovat, zda oběť nenechala dopis na rozloučenou," uvedl ČTK mluvčí Drážní inspekce Jan Drápal. Dodal, že provoz vlaků nijak výrazně omezen nebyl. Přes nádraží projížděly po ostatních kolejích.

hofihofi ( 27. ledna 2014 03:40 )

Ty jsi neskutecne bezcitne hovado. Aby se neco nestalo tobe.

blesk_z_cisteho_nebe ( 27. ledna 2014 02:31 )

Prd nešťastná láska, nechtěla do děcáku.

blesk_z_cisteho_nebe ( 27. ledna 2014 02:30 )

Vzhledem k tomu, že se jedná o sociálně slabou rodinu, co žije na ubytovně a holka jim měla být odebraná do děcáku, pochybuju, že někdo někdy nějakou náhradu dostane.

rolpa ( 26. ledna 2014 21:03 )

rolpa ( 26. ledna 2014 20:23 )

Fracek rozmazlený který opovrhoval svými blízkými .

Zobrazit celou diskusi