Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Peklo? Ne, Sýrie! Asadovi vojáci rebely mučí hlady, řežou je a vypichují oči!

Autor: shp - 
24. ledna 2014
20:20

Mrtvoly se povalují, kam oko dohlédne. Na tělech je vidět, že před smrtí tito muži trpěli jako zvířata. Byli vyhladověni k smrti, uškrceni a některým byly dokonce před smrtí vydloubnuty oči. Toto není žádný filmový horor, tohle je realita syrského režimu Bašára Asada.

Tyto snímky, ze kterých vstávají vlasy na hlavě, vznikly v letech 2011 až 2013. Ukazují mrtvoly syrských rebelů, kteří se rozhodli postavit režimu kontroverzního Bašára Asada.

Na světlo světa se dostalo celkem 55 tisíc snímků, které ukazují nelidské válečné zločiny. Většina těl je k zubožení vyhublá a je jasné, že rebeli trýznili Asádovi vojáci hladověním.

Otevřené rány a vydloubnuté oči

Neštítili se však zajít ještě dál. Smyčky kolem krků mrtvol ukazují, že byli rebelové škrceni. Podlitiny zase dokazují, že byli biti. Některé rány jsou otevřené. Vydloubnuté oči pak již nepotřebují žádný komentář.

kung-fu-jane ( 1. listopadu 2015 22:57 )

Co si to dovoluješ mě klonovat, zmetku? Ale protože v podstatě máš pravdu, tak ti pro dnešek hlavu neuříznu. Děkuj Alláhovi, klone...

zabibol ( 25. ledna 2014 08:04 )

Historie se stále opakuje. Bohatý svět jen mlčky přihlíží na tyranii diktátora Asada, stejně jako mlčky přihlížel na tyranii Hitlera nebo na tyranii komunistických režimů. Pokud by se ale některý stát rozhodl zakročit, bude odsouzen rádoby humanisty jako okupant.

vonamula ( 25. ledna 2014 00:04 )

Mrtvej muslimák,dobrej muslimák. A je úplně jedno kterej to je.

kung-fu-jane ( 24. ledna 2014 22:51 )

Mrtvola není důkaz. Co takhle fotka nějakého Asadova vojáka, jak dloube oči...? Ty mrtvoly mohli "vyrobit" i rebelové....a nebo jejich američtí přátelé, aby zase někde mohli zasahovat v rámci boje o ropu....

jahodove_ticho ( 24. ledna 2014 22:18 )

Jasně a rebelové zajatým poskokům Asada předčítají z koránu, debatují o ženevské konvenci a shánějí oblíbenou značku čaje... Jděte se bodnout. Zlo plodí zlo. Udělat z toho atomovou střelnici a je po problémech

Zobrazit celou diskusi