Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Nabízela sex. Její komplic pak okrádal "zákazníky"!

Ilustrační foto.
Ilustrační foto.  (Autor: profimedia.cz)
Autor: mil, lvi - 
10. ledna 2014
16:31

Žena (26) nabízela mužům sex a následně na to je okradla! Se svým přítelem (25) fungovali jako sehraná dvojka a od loňského března jim byla prokázána způsobená škoda za 40 tisíc korun.

Partnerská dvojce měla od začátku rozdělené role a zatímco se žena pokoušela předem vytipovaného muže přesvědčit k sexu, její komplic byl připraven s nožem v kapse hájit její čest.

Oba zadržení mají bohatou trestní minulost,  a tak skončili ve vazební věznici. „Za spáchané skutky hrozí ženě tříleté a muži osmileté vězení. Policisté nevylučují, že tato dvojice má na svědomí i další skutky,“  vyjádřila se mluvčí Policie České republiky Bc. Jana Rösslerová.

Okradený si musel telefon koupit zpět

V jednom z případů krátce před pátou hodinou ráno na tramvajové zastávce Karlovo náměstí, přistoupila žena k mladíkovi a rozehrála svoji obvyklou šarádu. Ten jí odbyl s nezájmem a všiml si, že mu byl z kapsy ukraden mobilní telefon. Když žena telefon odmítla vrátit obestoupila mladíka skupinka tří mužů. Okradený nakonec nabídl ženě, že si telefon odkoupí zpět, a tak společně s jejími kumpány zamířili vybrat peníze k nejbližšímu bankomatu. Tam byl donucen vybrat 6 tisíc korun a telefon obdržel zpátky.

alna ( 12. ledna 2014 16:04 )

a to je začátek ,bude huř .....

tenzmrtodvedle ( 10. ledna 2014 17:33 )

Kdo? Eliska?

Zobrazit celou diskusi