Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Pes roztrhal ženě obličej: Zachránil mi tím život, tvrdí

Wendy ukousl její pes Cassie půlku obličeje, když upadla do bezvědomí. Je mu ale vděčná a věří, že jí to zachránilo život.
Wendy ukousl její pes Cassie půlku obličeje, když upadla do bezvědomí. Je mu ale vděčná a věří, že jí to zachránilo život.  (Autor: profimedia.cz)
Autor: ljš - 
10. ledna 2014
09:23

Žena, které její pes ukousl obličej, má za sebou sto operací, ale konečně zase vidí. Na svého domácího mazlíčka se vůbec nezlobí, naopak je přesvědčená, že jí zachránil život. Proč?

Wendy Harming upadla do bezvědomí po pádu ze schodů, probudila se až o dvě hodiny později, celá zbrocená krví. Měla zcela rozervaný obličej, její pes Cassie se jí totiž v zoufalství snažil vzbudit, až se jeho úsilí zcela zvrhlo.

Pes jí roztrhal tvář, sežral pravé oko a část očnice. Její levé oko bylo poškozené natolik, že nakonec ztratila zrak úplně. Po sérii operací se ale naštěstí lékařům podařilo jí ho částečně vrátit a Wendy tak mohla po dvou letech znovu spatřit své děti a vnoučata.

Rodina bohužel nechala Cassie okamžitě po incidentu utratit. Wendy ale trvá na tom, že je psovi vděčná za svůj život. Věří, že jí kvůli závislosti na alkoholu zbývalo jen pár týdnů života.

"Byla jsem opilá od chvíle, kdy jsem ráno vstala a pak celý den. Dokonce jsem se v noci budila, abych si dala další skleničku. Umírala jsem. Věděla jsem, že mě alkohol zabíjí, ale nemohla jsem přestat. To, co se stalo, mi zachránilo život. Raději být slepá, než mrtvá," svěřila se.

Děsivá událost Wnedy zcela změnila život. Úplně přestala pít a nyní naopak závislým pomáhá. "Vím, že některé lidi to šokuje, ale jsem šťastná, že se to stalo a můj pes mi sežral půlku obličeje, protože mě to donutilo přestat pít," uzavřela.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi