Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Sexy moderátorka Zora Hejdová: O vlásek unikla smrti při honičce na silnici!

Autor: sch, tuš - 
30. prosince 2013
05:02

Obětí děsivé honičky v Plzni, při které zloděj (32) benzinu prchal před policií a při které zabil svou spolujezdkyni (24), se mohla stát i moderátorka Zora Hejdová (23). Jela těsně za vozem, do kterého to uprchlík napálil, a jen o vlásek unikla smrti!

Několik sekund před peugeotem, do kterého ujíždějící felicie nabourala, jela moderátorka Snídaně s Novou Zorka Hejdová (23) s manželem Mírou Hejdou (30).

„Stáli při náš všichni andělé strážní. Kdybychom jeli o pár vteřin dýl, mohl sejmout nás. Míjeli jsme ho, když ujížděl policistům. Jel šílenou rychlostí, bylo nám jasné, že se vybourá a to se o pár sekund také stalo. Sejmul auto jedoucí za námi asi dvě stě metrů,“ popsala Blesku hrůzný zážitek blonďatá moderátorka, která zrovna mířila ve svém bílém audi na návštěvu k rodičům.

I když nyní měla štěstí, před několika měsíci se jí cesta z Plzně vymstila. Na dálnici mezi Plzní a Prahou upadla do mikrospánku a narazila do svodidel. „Naštěstí jsem vyvázla bez zranění, ale odneslo to moje auto, na kterém byla škoda sto tisíc korun,“ řekla.

covampotom ( 30. prosince 2013 22:49 )

Z podobného soudku: "Včera jsem o vlásek unikl smrti, souložil jsem pod lešením a spadla mi na pr*el cihla." "A proč by tě ta cihla měla zabít?" "No, o chvilku před tím jsem na tom místě měl hlavu..."

decathlonova-matka ( 30. prosince 2013 17:27 )

bulvární svi.ně Hejdová se chce přiživit na tragédii, táhni do hoven mrcho!!!

dementninarod ( 30. prosince 2013 10:12 )

Pokud autor clanku se verejne textem v tomto clanku neomluvi za tento humusny a sprosty titulek, tak smrt preju jemu. Neskutecne, ca ta spina Smuclerova dela.

j_dc_cv ( 30. prosince 2013 09:54 )

Bleskové, vy jste tam fakt banda blbců. V honbě za co nejpřitažlivějším titulkem píšete pípoviny a děláte ze sebe úplné pitomce. Z titulku: O vlásek unikla smrti při honičce na silnici! Ze silného úvodního odstavce: Jela těsně za vozem, do kterého to uprchlík napálil, a jen o vlásek unikla smrti! Z článku a výpovědi moderátorky: "Sejmul auto jedoucí za námi asi dvě stě metrů." Takže... 1) Váš vlásek je jako dvě fotbalová hřiště (200m). 2) Určitě nejela těsně za nabouraným autem. 3) jak víte, že unikla smrti? I kdyby jela později a trefil je, třeba by se jim nic nestalo... Ale titulek, že? Závěrem: Jste banda neschopáků a nevěřím, že někdo z vás vystudoval žurnalistiku. A to tenhle blábol psali dva lidé. Když ani dva nemají schopnosti na to, aby si to po sobě přečetli... najměte si korektora. Články pak nebudou samá hrubka a nesmysl.

danoch ( 30. prosince 2013 09:34 )

Zobrazit celou diskusi