O svatební fotografie se naštěstí moderátorka ráda podělila. Zorka se vdávala v bílých šatech bez ramínek zdobené krajkou, které doplnila o dlouhý závoj a neuvěřitelně jí to seklo. Není divu, že před objektivem ráda zapózovala.

Nevěsta si užívala

Zorka se o svatbu nemusela příliš starat. Všechno totiž zařídil její manžel Míra Hejda, který vybral hudbu i naplánoval přesný scénář. „Šel jsem mezi hosty uličkou po červeném koberci a Zorka přijela z druhé strany kočárem. O tom nikdo nevěděl, bylo to takové malé překvapení pro naše blízké. Jsem rád, že to všechno vyšlo,“ řekl šťastný novomanžel serveru Super.cz.

Ačkoliv svatba byla jen v rodinném kruhu. Zahradu před zámkem Blatná dokázali svatebčané zaplnit. Poté se přesunuli do hotelu v Nepomuku, kde pokračovala oslava až do pozdních hodin.

Žádost o ruku

Manžel Zorky Hejdové je pěkný romantik. Žádost o ruku totiž proběhla v přímém přenosu pořadu Snídaně s Novou, kde se Hejda schovával ve velké dárkové krabici. Když pak před Zorkou otevřel krabičku s prstýnkem, blonďatá moderátorka neudržela slzy.

Fotogalerie
7 fotografií