Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Hrůzná úmrtí dětí: Novorozeně v popelnici a ubité miminko! Mohou za to matky?

Kriminlisté prohledávají popelnici, kde bylo nalezeno tělíčko novorozence (vlevo). Vpravo je pak matka, která údajně ubila svou rok a půl starou dcerku!
Kriminlisté prohledávají popelnici, kde bylo nalezeno tělíčko novorozence (vlevo). Vpravo je pak matka, která údajně ubila svou rok a půl starou dcerku!  (Autor: Foto Blesk - Helena Lacinová, Facebook)
Autor: red - 
9. prosince 2013
05:00

Česká policie řeší hned dva otřesné případy smrti malých dětí! První zaznamenala v Podbořanech, kde bezdomovec našel v kontejneru mrtvé miminko. Kdo ho tam odhodil, není jasné. Na místě však zůstala zakrvácená taška. Další děsivý případ pak pochází z Frýdecko-Místecka, kde zemřela malá holčička (†1,5). Zda za její smrt mohla její matka, která jí údajně bila, by policie mohla prozradit již dnes!

Hrůzou bez sebe zůstal včera mladý bezdomovec v Podbořanech na Žatecku. Když ráno prohledával popelnice v ulici Kpt. Nálepky, našel mrtvé novorozeně. Policisté ihned ulici uzavřeli a v kontejnerech hledali sebemenší maličkost, která by je dovedla k tomu, kdo dítě do popelnice zahodil.

Miminko přinesli ve zkrvavené tašce?

Kriminalisté se hodně zajímali o zkrvavenou kostkovanou tašku, kterou prodávali trhovci. „Lékař zjistil, že se dítě narodilo živé. Kriminalisté tudíž začali případ vyšetřovat jako vraždu novorozeného dítěte matkou,“ řekla včera navečer Blesku policejní mluvčí Šárka Poláčková.

Mrtvé novorozeně objevil dvacetiletý muž. „Šel jsem otvírat hospodu a viděl jsem toho kluka, co to dítě našel. Stál s policisty u kontejneru, pak si ho odvezli na výslech,“ řekl Blesku svědek s tím, že mladík v ulici sbírá i nedopalky cigaret a hrabe se v popelnicích pravidelně. Lidé strašlivou událost probírali za policejními páskami blízko místa činu i v nedaleké cukrárně... Policie nyní pátrá po matce. V případě informací, které by vyšetřovatele zavedli na správnou stopu, se svědci mohou hlásit na linku 158.

Úmrtí holčičky (†1,5): Vnitřní zranění jí způsobila matka?

Na Frýdecko-Místecku pak zemřela holčička (†1,5) na následky zranění způsobených pravděpodobně bitím její matky! Podle TV Nova měla matka víc než o dcerku zájem o večírky a alkohol. Obě bydlely u jejího přítele. V pátek po návratu z práce našel holčičku ve strašném stavu a vezl ji do nemocnice. Tam včera ráno zemřela.

abzk ( 9. prosince 2013 16:30 )

jecmen44 ( 9. prosince 2013 11:03 )

Do těžké životní situace se v dnešní době může dostat každý člověk a ženy/matky nejsou výjimkou ,.spíše naopak. Takže když mladá a převážně prvorodička, nemá zázemí a podporu blízkého okolí a to v danou chvíli,...babybox je v takovém případu tou nejlepší variantou. Matka která se zachová tak, že odloží dítě do babyboxu, tak vlastně dítě svěřuje do bezpečí a to je dobře! Rozhodně z toho nevyplívá, že konkrétní matka by byla v budoucnu špatnou matkou. Špatnou matkou je zcela jistě ta "matka" která své dítě týrá a dokonce dítě dokáže utýrat k smrti. Taková žena jistě postrádá mateřský pud/cit. toť zpráva pro některé hlupáky,..zde !

kdoasi ( 9. prosince 2013 10:56 )

strnad86 ( 9. prosince 2013 10:15 )

Čau, už máte vyřešený vánoční dárky? Nakupte si je přes portál www.AkceZ.cz a my Vám vrátíme peníze z každého nákupu. To samé jako 1. v ČR u pojištění, spoření, či hypoték. Stačí se zdarma a bez závazků zaregistrovat.

kdoasi ( 9. prosince 2013 09:54 )

Ale hlavně vykuchat ty,které své dítě hodí do popelnice nebo ho týrají.

Zobrazit celou diskusi