Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Poslanec Jaroslav Krákora (ČSSD): Houska (†51) pistoli nosil! Ale v kufříku!

Autor: lac, piffk - 
3. prosince 2013
05:44

Dva týdny už uplynuly od vraždy kontroverzního politika ČSSD a chomutovského podnikatele Romana Housky (†51). Policisté vraha stále nedopadli. Hradbu mlčení k úmrtí svého asistenta Romana Housky prolomil doposud nepřístupný poslanec za ČSSD Jaroslav Krákora (58).

„Já se s Romanem viděl málo. V poslední době skoro vůbec. Na tom, co má pro mě udělat, jsme se domlouvali telefonicky,“ řekl Krákora. „Ani policie mě doposud nevyslýchala,“ dodal.„Myslím si, že jeho smrt s politikou nesouvisí. Spíš jde o nějaké obchody, anebo dokonce hazard. Nesvěřoval se mi, co dělá,“ tvrdil Krákora.

Myslí si také, že exhejtmanka Ústeckého kraje a družka zavražděného Housky Jana Vaňhová (58), která je také jeho asistentkou, o aktivitách svého přítele nevěděla. „Ani Jana nic nevěděla. Řekl jí, jedu do Prahy nebo jinam, ale neřekl, co tam bude dělat,“ nastínil způsob života svého asistenta Krákora. „Už řeším nové asistenty,“ dodal.

Podle něho vrah nestřílel v sebeobraně, jak se spekuluje. „Roman nenosil zbraň u sebe. Měl ji v kufříku. Pochybuji, že ji měl v tu dobu u sebe v garáži a vrah po něm střílel v sebeobraně,“ dodal politik.

Smrt u garáže K vraždě Romana Housky došlo 18. listopadu mezi 17. a 19. hodinou u garáže vily, kde s Vaňhovou žil. Neznámý vrah ho střelil pistolí dvěma ranami do hrudníku a jednou do spánku. Tělo mrtvého přikryté plachtou našel jeho známý. Hlavními vyšetřovacími verzemi jsou čachry s dotacemi, půjčka, hazard.

panter58 ( 3. prosince 2013 09:07 )

Toho ***a zastřelit už jenom za ten vzhled.Ten toho měl na svědomí docela dost a hodně dlouho mu to procházelo.Ještě jedna věc ,na co má takový poslanec dva asistenty.Ono je třeba kámošům poslat malou domů.A je úplně jedno ze které partaje jsou.Třeba Bobošíková zaměstnávala jako asistenta svého manžela, o kterém tvrdila ,jak je úspěšný.Zkrátka jsou všichni stejní.

pepen ( 3. prosince 2013 09:01 )

Souhlasím-přesně tak by měli skončit všichni zloději politický co rozkrádají tuto zemi!!!!!Nekompromisně!!!!!Gross,Bém,Janoušek,Rittig,Kalousek-včele s Klausem ,ten to umožnil těm zlodějům beztrestně krást!!!!!Zákony,restituce vše udělané pro *** zlodějský-také podnikatele-kteří vůbec neodvádí daně!!!!Džungle-tady to dopadne strašně-pokud nebude převrat!!!!

jpavlik ( 3. prosince 2013 08:37 )

Jeho partnerka o jeho podnikání jistě věděla. Pokud působila v krajské politice, tím hůře pro českou politiku. Zcela jistě využije zákon a nebude vypovídat. Není o čem diskutovat.

francjosef ( 3. prosince 2013 08:35 )

Dobře,dobře,na každou svini se vaří voda.

kozrz ( 3. prosince 2013 05:54 )

A už ji donosil vekslák pojebanej

Zobrazit celou diskusi