Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Fitness šílenkyně pobouřila matky: Takhle vypadá čtyři dny po porodu!

Autor: shp - 
2. prosince 2013
21:06

Zdravá strava a vypracovaná postava jsou jedna věc, ale neprostá posedlost cvičením také škodí. Poprask mezi matkami vyvolala na internetu fitness šílenkyně a bloggerka Caroline Berg Eriksen, která je manželkou fotbalisty Lars-Kristian Eriksen. Její poporodní postava totiž vypadá, jako by vůbec nebyla těhotná, ale 9 měsíců chodila každý den do fitka.

Caroline Berg Eriksen je proslulá svou oblibou v cvičení a posedlostí vlastní postavou. Nutno říct, že při pohledu na tuhle kočku nezbývá než smeknout. Bříško má krásně vypracované, nohy i ruce pevné, což je nádhera, ale má takhle vypadat žena, která před čtyřmi dny porodila?

Bloggerka porodila minulé pondělí a den nato napsala: „Včera jsem porodila tu nejkrásnější holčičku. Její jméno je Nelia a je dokonalá!“ Jenže čtyři dny nato si vyfotila svou výstavní postavu a foto umístila na Instagram.

A všem, kdo její profil sledovali, se rázem otevřela ústa v němém úžasu. Žádné strie, žádná vytahaná kůže, žádná kila navíc. Caroline má perfektní postavu jako fitness trenérka.

„Je možné, aby takhle vypadala žen čtyři dny po porodu?“ tázala se jedna uživatelka na Instagramu. Foto vyvolalo poprask i kvůli tomu, že lidé pochybují, jestli je zdravé takto vypadat brzy po porodu.

Dieta při těhotenství

Caroline totiž evidentně držela dietu i při těhotenství a právě při něm by měla matka hodně jíst zdravou potravu, aby mělo dítě v děloze dostatek živin. Jedla opravdu fitness šílenkyně tak, jak měla? To těžko.

„Vystavila jsem toto foto, protože jsem pyšná na svou postavu, která prošla věcmi jako, je těhotenství a porod,“ hájila se Caroline. A co si o tom myslíte vy? Napište nám to do diskuze.

krejzinka ( 3. prosince 2013 10:50 )

Mě teda kamarádka ukazovala jizvu po círaři a kdyby měla takto kalhotky tak by vidět byla... ale nevím no, já rodila přirozeně, tudíž sem krvácela hodně, s císařem zkušenosti nemám a ani nechcu...

terezice.palice ( 3. prosince 2013 01:28 )

Na ty pripravky ani moc penez mit nemusite, ma sestra mela snad az do 8. mesice male brisko a peclive ho mazala kremy, strii nemela ani jednu. Sice pribrala asi 18 kg, ale pritom mi prislo, ze je cele tehotenstvi porad stejna, az na to, ze ji ke konci rostlo brisko, a to byl synovec malicky, asi jen 2kg. Po porodu to shodila a dneska je stihlejsi nez kdy driv.

anice ( 3. prosince 2013 00:04 )

To nevíme Já ji teda vůbec neznám.. Máme tu jen pár fotek a jsme takoví gaučoví odborníci na všechno Já bych jí do toho nekecala, každý si to nějak odžijeme..

pralinen ( 2. prosince 2013 23:58 )

Jenže ona je právě adept na věčně nespokojenou - chce být dokonalá a vsadím se, že vzhlíží K Beckhamce Přesně ten samej typ.

pralinen ( 2. prosince 2013 23:55 )

...to koukám. Ale na rozmařilý baby, který dlouhý nohy potřebujou akorát na po primárním prodloužení, na sekundární zlomení kolohnátku, Messi nemá

Zobrazit celou diskusi