Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Rodiče tyrani věznili své tři dcery (12 až 17) v domě hrůzy: Půl roku se nemyly!

Autor: shp - 
28. listopadu 2013
10:34

Tohle nebyla přehnaná láska a starostlivost, tohle bylo vězení! Rodiče z amerického Tusconu drželi pod zámkem ve svém domě hrůzy tři dcery (12 až 17) dlouhé dva roky. Na případ se přišlo, když dvě z dětí utekly. Otčím za nimi vyběhl s nožem!

Mladé dívky byly drženy v místnosti, která neměla okna, všechny dveře byly uzamčené na zámek a rodiče je po celou dobu sledovali bezpečnostními kamerami. Částečně navíc ucpali ventilaci a pod dveře dali ručníky, aby volání dívek o pomoc nebylo venku slyšet.

Dívčin otčím Fernando Richter (34) a jejich matka Sophia Richter (32) byli již obviněni z věznění a zneužívání dětí. Podle policistů, kteří zasahovali na místě, byly dívky podvyživené a špinavé. Pokoj, ve kterém žily, byl plný odpadků.

Dívky se nemyly půl roku

„Dívky nebyly myté přinejmenším půl roku,“ stálo v policejním vyjádření. Otčím byl navíc obviněn z toho, že z nejstarší z dívek sexuálně zneužíval. Psychicky jsou na tom všechny velmi špatně.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

tenzmrtodvedle ( 8. ledna 2014 13:18 )

Taky jsem na to myslel,jak to delal,kdyz ji pul roku nemyl,prasak jeden nechutnej...

armenia ( 5. prosince 2013 20:09 )

sosacekost ubohá poznámkaChtěla bych vidět Vás co byste po takovém utrpení měl mezi nohama.

abvydavatelstvi ( 28. listopadu 2013 14:08 )

Ti dva by měli dostat trest smrti .... A každý kdo prokazatelně ublizuje dětem a zvířatům a starým bezbrannym lidem... Takové zrudy nemají ve společnosti co dělat...

mandat ( 28. listopadu 2013 13:05 )

Strasna vec. Navic ta 17 leta byla zavrena extra v jine mistnosti. Dostavaly jen jednou denne jidlo. 12 a 13 leta utekly oknem, tak to asi musely mit okno.Byly zavrene delsi dobu, jen tu 17 letou nevidely dva roky. Ja bych z te matky stahl kuzi za ziva.

sosacek ( 28. listopadu 2013 10:49 )

To musely mít mezi nožkami pořádnýho sejra..

Zobrazit celou diskusi