Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Krkavčí matka z Domažlicka: Dceru (7) držela v kotelně s bezdomovcem!

Policie zadržela matku, která zavírala svou dceru do kotelny
Policie zadržela matku, která zavírala svou dceru do kotelny  (Autor: Archiv Blesku)
Autor: ČTK, ljš - 
28. listopadu 2013
15:42

Živila se prostitucí a o svou malou dcerku se téměř nestarala. Když sedmadvacetiletá žena z Domažlicka vyrážela za svými zákazníky, zavírala ji do kotelny v domě, kde bydlela. O holčičku se tam staral bezdomovec.

Z ohrožování výchovy dítěte obvinili domažličtí kriminalisté sedmadvacetiletou ženu. Podle nich nechávala letos až čtyři měsíce svou nezletilou dceru samotnou v kotelně domu, kde bydlí. "Dívka byla v té době zcela odkázána na pomoc bezdomovce, který v kotelně přebýval," sdělila dnes domažlická policejní mluvčí Dagmar Brožová.

Sedmiletá holčička byla v kotelně nepravidelně, a to i několik hodin denně. Matka, která se zřejmě živila prostitucí, nechala dceru pouze ve společnosti bezdomovce někdy na odpoledne, někdy i v noci.

Do kotelny ji podle policie odkládala od března do července. "Tímto jednáním matka důsledně nechránila zájmy dítěte, nevykonávala nad ním dohled odpovídající stupni jeho vývoje tak, aby nebyla dotčena důstojnost dítěte a jakkoli ohroženo jeho zdraví, tělesný, citový, rozumový a mravní vývoj včetně hygienických návyků," uvedla mluvčí. Okresní soud proto vydal předběžné opatření, kterým svěřil dívku do péče prarodičů.

Sedmadvacetiletá žena už byla dřív za ohrožování výchovy dítěte odsouzena. Tachovský soud jí trestním příkazem vyměřil osmiměsíční podmíněný trest s dvouletou zkušební lhůtou. Nyní obviněné ženě hrozí až pět let vězení.

wolf66 ( 30. prosince 2013 09:00 )

Práce ubývá,ku.ev přibývá. Ale některé děti,když se jejich máma živí touto profesí se mají lépe než jejich vrstevníci.Ale tuto maminku zamknout do kotelny a nechat unikat páru.

armenia ( 5. prosince 2013 20:34 )

To nemá nikdo,kdo chce žít slušně,ale kdyby každej dělal prostitutku a nestaral se o dítě,který si sám upíchne,taky bysme to mohli rovnou vyvraždit všechno-máš názor jak zabedněnej idiot!!!!

armenia ( 5. prosince 2013 20:32 )

Kdo jí nutí aby dělala ***,má jít makat do fabriky a řádně se starat o dceru,tyhle nadržený idiotky myslí jen na sebe,líny to je jak vandrák,tak roztáhnou kde komu a odnese to dítě!!!Nechat ***at do chcípnutí špínu jednu!!!!!!!!!!!!!!

alex80 ( 29. listopadu 2013 10:36 )

Když za něco podobného byla "matka"již jednou odsouzena tak co dělají sociální pracovnice?

ollina ( 28. listopadu 2013 20:26 )

A ptal se někdo, co jí k tomu vedlo? Asi to holka nemá lehký v týhle rozkradený zemi.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání