Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Rodina vzala zákon do vlastních rukou: Zabili únosce!

Hrdina Marcus odnáší neteř do sanitky. Vpravo únosce Thomas
Hrdina Marcus odnáší neteř do sanitky. Vpravo únosce Thomas  (Autor: Facebook, AP)
Autor: so, lmk - 
11. listopadu 2013
06:27

Policie jim nepomohla, tak nápravu zjednali sami. V americké Louisianě unesl Scott Thomas svou bývalku. Její rodina jej ale vypátrala, pobodanou Bethany Arceneaux zachránila a únosce zastřelila!

Scott (†29) obtěžoval Bethany (29) týdny, i přes soudní zákaz se k ní přiblížit. Ve středu, když šla pro jejich dítě do školky, ji dokonce unesl! Dítě (2) nechal v opuštěném autě, mámu odvlekl. Policie jednala liknavě, a tak Bethanin strýc Marcus Arceneaux zorganizoval s dalšími členy rodiny a sousedy pátrací tým. V pátek pak z jednoho opuštěného domu uslyšeli ženský křik. Vtrhli dovnitř a únosce po hádce odpráskli jednou ránou do hlavy!

Pobodanou a pořezanou Bethany poslali do nemocnice. „Byla v kritickém stavu, ale podle lékařů přežije! Děkuju všem za pomoc, bez nich by už byla mrtvá,“ dal se slyšet Marcus.

Až když bylo po všem, vtrhla do domu i »neohrožená policie« s kompletní zásahovkou! Teď by jen scházelo, aby neohrožené zachránce pohnala před soud...

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

zadnice ( 11. listopadu 2013 09:06 )

Policie u nás by jim zřejmě také nepomohla dopadli by u našich soudů velmi špatně!

wolf66 ( 11. listopadu 2013 07:47 )

Správná rychlá akce,souhlas.

horstfuxteleshop ( 11. listopadu 2013 07:31 )

když jde o negry, tak se policajti v americe moc netumlujou, to se jen tak navrch kecá že maj černý stejný práva, ale v Texasu nesmí ani do bílý hospody, jinak by je vynesli v zubech,

parapetka ( 11. listopadu 2013 07:26 )

A tak by se mělo konat i v naší republice

marie60 ( 11. listopadu 2013 07:21 )

 Divím se, v USA jsou policajti většinou aktivnější než třeba u nás. Tihle lidi, kteří osvobodili svou pobodanou příbuznou ze spárů únosce bych nesoudila.Policajti na to p.rděli a tak příbuzní vzali spravedlnost do svých rukou.Sice je to hrozné, že přišel o život člověk ale já v tomhle případě jim držím pěsti, aby nebyli odsouzeni.

Zobrazit celou diskusi