Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Trapný hit internetu: Z Facebooku se stává africké safari! Zaplavují ho žirafy

Facebookem se šíří jako vir nový vtípek - staň se žirafou!
Facebookem se šíří jako vir nový vtípek - staň se žirafou!  (Autor: Facebook.com)
Autor: sch - 
30. října 2013
10:33

Zábava na internetu občas sahá až do nebeských výšin čirého šílenství. Do téhle kategorie patří i hra na facebooku, která se v posledních dnech šíří jako vir! Jestli bude tenhle trend ještě chvíli pokračovat, z oblíbené sociální sítě se stane spíš africké safari – plné žiraf!

Většinou, když něco koluje masivně po facebooku, jde buď o naprostý nesmysl, kampaň na podporu týraných dětí, anebo virální reklamu. V tomto případě je to jen nesmyslný vtip.

Začalo to v zahraničí u chlapíka Andrew Stugnella, dokonce o tom natočil video. A pak se to šířilo už jako vir. Andrew nasdílel na své zdi jednoduchou otázku a kdo na ni odpověděl špatně, musel si na následující tři dny změnit profilový obrázek na žirafu.

Příspěvek zní takto: „Zkuste velkou žirafí výzvu! Dohoda je, že vám dam hádanku. Pokud uhodnete, můžete si nechat svůj profilový obrázek. Pokud se vám to nepodaří budete muset změnit svůj profilový obrázek na žirafu po dobu příštích tří dnů. ODPOVĚĎ MI POŠLETE DO ZPRÁVY. Tady je hádanka: 03:00, zazvoní zvonek a vy se probudíte. Nečekaní hosté a jsou to vaši rodiče, přišli na snídani. Máte jahodový džem, med, víno, chléb a sýr. Co je první věc, kterou otevřete? Nezapomeňte ... pošlete odpověď jen mně. Pokud odpovíte správně, napíšu pod status vaše jméno. Pokud špatně, musíte si změnit svůj profilový obrázek.“

Na českém internetu se vtip rozrostl v posledních dnech a stal se doslova hitem, trochu to vypadá, že poblouznění uživatelé spíš soutěží o to, kdo žirafu bude mít, než aby si uchoval svůj starý profilový obrázek.

Chcete být žirafa? Odpovězte cokoliv jiného než oči, potažmo dveře. Ač to Češi neuznávají, i dveře jsou správná odpověď, záleží na tom, jak otázku pochopíte.

petr.cech ( 2. listopadu 2013 17:41 )

Vždycky mně zajímala otázka, proč lidi chodí na Blesk, Novinky a další weby, aby tam nohli stále dokola psát, jak těmi weby pohrdají a jak jsou tam blbé příspěvky. Budou za tím zřejmě nějaké komplexy, od komplexu méněcennosti až po komplexy sexuální.

petr.cech ( 2. listopadu 2013 17:36 )

Soudruhu dědku bez smyslu pro humor, jsi zřejmě negramot a neumíš ovládat ani PC aspoň jako nějaký cikánský repetent. Vždyť ty ani neumíš vypnout CAPS LOCK, měl bys chodit do základního kursu obsluhy PC pro blbé.

babca1 ( 31. října 2013 23:46 )

taky jsem řekla dveře a než jsem se rozkoukala už mi vnuk šoupl na fc žirafu a krásnou podzimní (to by pisálek z blesku, který napsal tu slátaninu záviděl)

babca1 ( 31. října 2013 23:43 )

nenapsala bych to lépe, naprostý souhlas

babca1 ( 31. října 2013 23:41 )

No a co, jsem žirafa a ráda , alespoň je nějaká sranda, protože v našem státě moc legrace není. Stupidní blesk ať se raději zaměří na jiné nesmysly, které píše a nás nechá v pohodě žít i se žirafou

Zobrazit celou diskusi