Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Místo Česka USA, Austrálie v Polsku, tady někde Irsko, zbytek Borat! Tak Američané určovali slepou mapu Evropy

Autor: Lukáš Vincourek - 
27. listopadu 2013
13:52

Dát Američanovi slepou mapu Evropy, je možná vtip sám o sobě. O to větší zábavu člověk zažije při pohledu na skutečné zeměpisné znalosti občanů za velkou louží.

Zmíněný průzkum se rozhodl uskutečnit a posléze publikovat server buzzfeed.com, který se podobnými komparacemi často zabývá. Před časem například uspořádal obdobný průzkum mezi Brity, kteří měli vyplnit slepou mapu USA.

Nutno podotknou, že ani Britové neudělali evropskému kontintu nijak oslnivou reklamu, ale to co o pár týdnů předvedli Američané, se jen tak nevidí.

Letmým pohledem se tak například můžeme dozvědět , že na místě Finska nebo Švédska najdeme jen za..... zimu, Ukrajina, že je domovem Drákuly nebo že Balkán průměrný "Amík" nezná, ale, že si je jistý, že tam žijí skvělí lidé, popřípadě Borat. Nejlepší výtvory si můžete prohlédnou v naší galerii.

 

 

anka ( 27. listopadu 2013 20:58 )

anka ( 27. listopadu 2013 20:58 )

u prvni jsem 75% rvala smichy, u te druhe tak padesat na padesat....u te treti se uz nudila...

cinderella1 ( 27. listopadu 2013 20:38 )

anka videla jsi tu komedii? ...Sacha Baron Cohen

bieseger ( 27. listopadu 2013 20:18 )

Pravda, to je každou chvíli... vláda Utahu vyhlásila válku New Yorku, nebo že si neustále stěžují na tu Kolorádskou ústavu která je tak hrozná oproti ústavě Oregonu. A král Kalifornie příjme prezidnta Washingtonu příští týden. A není možné určit jaký jazyk se tam používá, angličtinu určitě v žádném z těch různorodých států neuznávají že? Jinak odpovědět nešlo, doufám že takhle to pochopíte. A Turecko je rozlohou a počtem obyvatel taktéž zcela jinde než náš stát, ale to mi nebrání říct že je to taktéž republika.

anka ( 27. listopadu 2013 19:41 )

Uz jsi to nasla

Zobrazit celou diskusi