Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Jeli z noční, sjeli do potoka a otočili auto: Muž zemřel, tři dívky a žena jsou zraněné

Při nehodě ve Vsetíně zemřel jeden muž, tři ženy se zranily
Při nehodě ve Vsetíně zemřel jeden muž, tři ženy se zranily  (Autor: Blesk - Slávka Červená)
Autor: sch, ČTK - 
15. října 2013
11:38

Únava, nepozornost, nebo málo osvětlená silnice? Možná i všechny faktory dohromady mohly hrát hlavní roli při smrtelné dopravní nehodě ve Vsetíně. Čtyři lidé jeli z noční směny, když sjeli do potoka a obrátili auto na střechu. Jeden muž zemřel, dvě dívky a jednu ženu odvezla sanitka!

Podle Javorkové cestovala posádka vozu z firmy v areálu bývalé zbrojovky po noční směně. Pětatřicetiletý muž, který nehodu nepřežil, podle mluvčí seděl na zadním sedadle. "Ženy ročník 1991, 1992, 1993 a 1977 byly převezeny do nemocnice," uvedla vsetínská policejní mluvčí Lenka Javorková.

Hasiči podle Netopila vyprošťovali dvě zraněné ženy, které byly ve vozidle zaklíněné, hydraulickým zařízením. Zbylé osoby byly při jejich příjezdu mimo vozidlo. Automobil z koryta potoka vyprostil jeřáb.

Letos je to desátá smrtelná dopravní nehoda v okrese Vsetín. Loni v regionu při nehodách za celý rok zemřelo pět lidí. Ve Zlínském kraji zahynulo v tomto roce při dopravních nehodách celkem 26 lidí. Loni v kraji za celý rok registrovali dopravní policisté 32 obětí nehod.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi