Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Muže našli v Plzni s dvěma dírami na hlavě: Neví, co se mu stalo

Autor: ljš - 
10. prosince 2013
11:41

Na hlavě měl dvě silně krvácející tržné rány, ale netušil, jak k nim přišel, ani jak se na místo dostal. Dvaatřicetiletého Plzeňana zachránila až hlídka strážníků, která mu poskytla první pomoc.

Muže se zakrvácenou hlavou si v neděli v ranních hodinách všiml v plzeňské čtvrti Doubravka náhodný kolemjdoucí. Ten zavolal policii, a když se zmatený muž začal z místa vzdalovat, začal ho sledovat a strážníky k němu po telefonu navigoval.

Hlídka nakonec našla muže opřeného o veřejné osvětlení, podle Policejního deníku se celý klepal a silně krvácel ze dvou tržných ran na hlavě. Jak k tržným zraněním na hlavě přišel, nedokázal vysvětlit. Nic si totiž nepamatoval. Zda to bylo následkem požití alkoholu, nebo například otřesu mozku, policie ale nezveřejnila.

Strážníci ho posadili na obrubník a až do příjezdu přivolané záchranky, mu poskytovali nutnou první pomoc a udržovali ho při vědomí.

strnad86 ( 11. prosince 2013 12:02 )

Ahoj , už máte dárky na Vánoce? Portál www.AkceZ.cz Vám jako 1. v ČR vrátí peníze nejen za nákup v e-shopech, ale i za platbu pojištění či půjčku. Podívejte se!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání